Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahoi 2020-03-02, 20:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarcer123 2020-03-02, 20:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
skywalker75 2020-03-02, 20:44 1
Zgłoś
mygyry 2020-03-02, 20:56
Zgłoś
tycho 2020-03-02, 20:59 1
Po pierwsze jak widzę jak ją męczy mówienie to mam ochotę jej jebnąć.
Po drugie jej gęba wydaje mi się jakoś dziwnie znajoma coś w stylu jakiejś marionetki polityków co to za parę groszy zrobi co tam akurat lewactwo potrzebuje.
Po trzecie ten cały corona virus to jest zwykła grypa, którą sprzedaje się głupim masą pod inną nazwą i szerzy panikę. Pamiętacie jak kiedyś w tv na potęgę straszono matki pneumo cocami? a te z kolei leciały szczepić dzieci ze strachu przed jakąś nową chorobą nie zadając nawet pytania co to są te pneumo cocki. Jak któraś mamusia wykazała trochę inteligencji to szybko się dowiedziała, że jest to dwoinka zapalenia płuc na którą antybiotyk znamy już chyba z 50 lat i nie stanowi większego zagrożenia dla małych dzieci. Masy są już tak głupie i wytresowane przez system, że wystarczy prosta zmiana nazwy z grypa na covid 19 i można rozpętać histerie. Już dziś czytałem, że nasz zdradziecki rząd uchwala ustawy które mają pomóc w walce z rzekomą epidemią, a tak na prawdę chodzi o jeszcze większa kontrole nad społeczeństwem. Jedną z rzeczy do których dziś dotarłem to ustawa mówiąca, że w razie epidemii rząd może skonfiskować nasz majątek.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-02, 21:35 2
Zgłoś
jacek1982 2020-03-02, 21:47
pis partia p🤬d i karakana
Zgłoś
Collier89 2020-03-02, 21:57 1
Typowe gadanie kogoś z po sądy, obłuda, zakłamanie.... Ale jak pieknie podkreśliła ze nie jest za żadna partia haha
Zgłoś
agn2308 2020-03-02, 22:18 1

podpis użytkownika

Pl-boy Sokół Jaskół VII
Zgłoś
Lenart666 2020-03-02, 22:23 1
Zgłoś
focusek 2020-03-02, 22:33 1
Zgłoś
bartoszp90 2020-03-02, 23:27 2
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-03-03, 0:10
Zgłoś
lopez2134 2020-03-03, 6:58 2
Ale ładnie z karteczki czyta.
Zgłoś
Wiewór 2020-03-03, 8:09 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem