👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ta pacjentka pracowała 2 lata w Chinach. Przypadek? Nie sądzę...

nowynick napisał/a:
niby czemu? Żebyśmy żyli w świecie w którym karmi się nas bzdurami i dziękowali za 500+? Jesteśmy ch*ja gotowi na epidemię, liczyć można jedynie że to samo z siebie zwolni jak się cieplej zrobi...
tyle że ta babka to kolejna polityczna laleczka PO, zajmująca miejsce w szpitalu.
nowynick napisał/a:
niby czemu? Żebyśmy żyli w świecie w którym karmi się nas bzdurami i dziękowali za 500+? Jesteśmy ch*ja gotowi na epidemię, liczyć można jedynie że to samo z siebie zwolni jak się cieplej zrobi...
Niby temu, że wstawiając takie materiały przyczyniasz się do rozprzestrzeniania strachu wśród ciemnoty (której tu nie brakuje). Poza tym, temat jest do dupy, ale nie mi to oceniać, bo sam nic nie wrzuciłem, więc nie mam prawa głosu.

W Polsce to mamy korona debilizm i korona katolicyzm i pedofilizm panikarzy powinno się dla przykładu rozstrzelać publicznie
"wujekslepy " widzę że bardzo poważna choroba nazwana macierewiczówką rozwinęła się w twojej główce. Koronawirus przy tym to jest żart.
Skoro już po 3 dniach dobrze się czuje, to wypuścić i niech przestanie pitolic...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie