Typowy k🤬a kolarz. Mam nadzieje ze przybili mu atak na funkcjonariusza i bedzie sie teraz pedalil w prizon
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Neymar po takim p🤬lnięciu nie skończyłby się toczyć przed upływem obecnej dekady.
Raz zobaczyć to mało. Na serduszku takie przyjemne ciepełko. Combo z udziałem tylu buców i pedalarz w roli głównej. Oskar dla obcisłych gaci . Łezka w oku się kręci, jaka piękna katastrofa. Ha tfu na pseudo pedałogolarzy.
Ja jeżdżę na szosówce i to jak najbardziej jest możliwe - jak chcesz zap🤬lać i jechać szybciej to się pochylasz do przodu - w tej pozycji patrzysz głęboko pod rower i nie widzisz co jest z przodu.
hondacivic98 napisał/a:
Ja jeżdżę na szosówce i to jak najbardziej jest możliwe - jak chcesz zap🤬lać i jechać szybciej to się pochylasz do przodu - w tej pozycji patrzysz głęboko pod rower i nie widzisz co jest z przodu.
Czyli jesteś debilem. Skończysz jak ten pajac na nagraniu.
No przecież zrobił to specjalnie : )
podpis użytkownika
[img:b9030ee197]https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/265/003/961.png[/img:b9030ee197]
Bo patrzenie na drogę przed siebie u pedalarzów jest przereklamowane.
I na c🤬j te pedalarskie śmiecie sie lampią w swoje krocza podczas jazdy? Taki drogi lowelek, że musi pilnować czy mu wzwód nie maleje czy jak?