Nowy Targ, ul. Krzywa. Poniedziałek. Gość ledwo stoi na nogach — prawdopodobnie nie z radości życia, a z nadmiaru promili. Postanowił oprzeć się o latarnię, bo przecież to najlepszy kumpel pijaka. Niestety, nie przewidział, że sprzęt też ma dość. Oprawa oświetleniowa nie wytrzymała kontaktu trzeciego stopnia i z impetem urwała się z mocowania, lądując prosto na głowie przypadkowej kobiety.
Szacunek dla gościa, który pomimo pomroczności sczaił, co się odjaniepawla i próbował ratować kobitę.
Wyszła zawczasu żeby dojść do urny wyborczej, co by na Trzaskowskiego głosować a tu jeb kara.
Wszystko pójdzie na alkoholika
Nieprzypadkowo stara góralska piosenka ostrzegała przed takimi sytuacjami:
"Popijoj, popijoj, Nowy Tor-zek mijoj
Nowy Tor-zek minies
Nie bój sie, nie zginies"
Oskarżą zarządcę terenu o to że taka ładna laternia została roztrzaskana ,a babie nic nie będzie.
Latarnia ładna ale lipa ,bo bańki z plastiku.
Facet naj🤬y chciał tylko odpocząć... A tu jeszcze takie kwiatki. Pech.
JoSeed napisał/a:
Chooj wi.
Mój nie wie
Miód na oczy.Nauczy sie chodził chodnikiem gdzie nawet pan alko wie jak chodzić.Pewnie zap🤬lała do warzywniaka
Tego by Bareja nie wymyślił
Po tym zdarzeniu śmiem twierdzić że bardziej poszkodowany został ten pijaczek.
Garbaty77 napisał/a:
Oskarżą gościa o dewastację i narażenie na utratę zdrowia lub życia przypadkowej osoby? Czy gminę oskarżą o niewłaściwe konserwowanie infrastruktury, co przyczyniło się bezpośrednio do narażenia utraty zdrowia lub życia przechodniów?
Nie,znaczy tak. Chyba. Nie wiem k🤬a 🤷
suborg napisał/a:
Obiadu nie będzie
Panie! A kto by chciał babę na obiad jeść
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
100pa napisał/a:
Trzeba gościowi przyznać, że jaki nie był naj🤬y to jak zauważył, że latarnia leci w dół to próbował ją łapać obydwoma rękoma. W wyniku czego sam poniósł obrażenia. Chyba uderzył twarzą o podłoże
Dokładnie, rozczulił mnie tym 😅
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free