Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-03-21, 19:21
Dobre, takie prawdziwe
Jako ciekawostkę podam:
Według statystyk:
70% Pedofili, to ateiści,
25% Księża,
5% Inni.
Może księża, to też ateiści, tylko ściemniają?
konto usunięte
2011-03-21, 19:23
Biedny malec. Teraz księżulo go będzie klikać w dupę...
konto usunięte
2011-03-21, 20:28
Skąd w Polsce tylu ateistów, według statystyk jest ich tylko 6%, czyli logiczne w/g statystyki, ateista=pedofil, coś mi tu nie pasuje.
@Barak
W domu Cię do głosu nie dopuszczali to teraz wyskakujesz tutaj ?
konto usunięte
2011-03-21, 20:32
KNT napisał/a:
Według statystyk:
70% Pedofili, to ateiści,
25% Księża,
5% Inni.
źródło?
konto usunięte
2011-03-21, 20:54
Chodzi mi tyko o to skąd te statystyki, a gdzie wierzący pedofile, bo w te 5% to nie uwierzę.
konto usunięte
2011-03-21, 21:32
konto usunięte
2011-03-21, 21:45
@Darth Revan: Brawo. Szczerze, bez zadnej ironii. W koncu jakis glos normalosci, a nie w kolko - "katole jestescie glupi, bo wierzycie a ja jestem fajny, bo nie wierze, hohoho"
konto usunięte
2011-03-21, 22:38
to takie z zycia wziete..

i od razu pojawia sie usmiech na twarzy

i juz nic nie trzeba tlumaczyc...
konto usunięte
2011-03-21, 23:00
@S.O.A.D
Nie chce wywoływać jakiegoś niepotrzebnego flejmu, ale jeżeli ktoś uważa się za ateistę to powinien znać pismo święte w takim samym stopniu jaki powinien znać ksiądz:
-Jak możesz przeciw czemuś jak go nie znasz??
Przykład zapytałem się kolegi "ateisty" o przedstawienie przynajmniej jednej bzdury w Piśmie Świętym, które mógłby elegancko,elokwentnie obalić w paru zdaniach. Chłopina się zaczerwienił i tyle było jego ateizmu. Przy następnym spotkaniu przyniósł mi listę taki rzeczy zapewne ściągniętych z neta
Nie lubię osób, którzy kogoś na siłę nawracają.
P.S System of a down zajebista kapela:)