📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Dobry dla ludzi do góra 170 cm wzrostu, ale oglądając to nachodzi mnie pytanie jak ten ktoś otrzymał prawko lub po co na nie poszedł

Jedyny plus Tico, to taki, że z gazem jeździ się za pół darmo a i zrywne jest nawet

Jeśli musimy pchnąć TICO, aby ruszylo - to znaczy, że auto ma napęd hybrydowy???

Czasem mam wrażenie, że te wszystkie baby (podkreślam, BABY, nie kobiety) prowadzące samochód nie maja pojęcia, do czego służy kierownica i że można przy jej pomocy koła (o dziwo!) skręcić maksymalnie :/

W Polsce zajebiste auto do miasta to auto tanie? Co z tego, że jest tani, skoro wygląda jak kartonowe pudło i ma podobne właściwości jezdne, nie ma żadnego wyposażenia oprócz kierownicy i kół, a do tego jest niebezpieczny?

Mephic napisał/a:
W Polsce zajebiste auto do miasta to auto tanie? Co z tego, że jest tani, skoro wygląda jak kartonowe pudło i ma podobne właściwości jezdne, nie ma żadnego wyposażenia oprócz kierownicy i kół, a do tego jest niebezpieczny?
Bardziej jak żelazko wygląda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie