📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

clio napisał/a:
Jeszcze jak go pałuje...
Faktycznie w drugiej połowie filmu widać jak spałowała tego biednego gościa, nie ma co...

Jak ten koleś w 1:45 podchodził do latarni, to myślałem że będzie srał.

Gratuluję cierpliwości ;]
Jak by tam stało mój samochód to bym jej sam cofną ;\
Jak by tam stało mój samochód to bym jej sam cofną ;\

Żeby być za kierownicą to trzeba być w samochodzie. A ona jest w Tico.

niewiarygodne, że straciłeś cztery i pół minuty z życia aby nakręcić takie gówno...
Po obejrzeniu mam następujące refleksie: Bycie kobietą nie jest to tylko posiadanie cycek/p🤬ki, mycie garów i gotowanie oraz próby ucieczki z kuchni ale także jak w przypadku Rosji jest to stan umysłu.
PS:
Ktoś: Ile dałaś za prawo jazdy
Kobieta: 2 razy
PS:
Ktoś: Ile dałaś za prawo jazdy
Kobieta: 2 razy
Mephic napisał/a:
Żeby być za kierownicą to trzeba być w samochodzie. A ona jest w Tico.
Tico to zajebisty samochodzik miejski za rozsądną cenę więc nie bluźnij.
@down
Nie, nie posiadam Tico, ale nim jeździłem sporo razy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie