clio napisał/a:
Jeszcze jak go pałuje...
Faktycznie w drugiej połowie filmu widać jak spałowała tego biednego gościa, nie ma co...
co za tępa k🤬a, kula i do gleby
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

K🤬a, to nie chodzi o to, że każdy musi być Hołek, ale ja p🤬lę, za brak choćby odrobiny przestrzennej wyobraźni karać powinni... A na pewno nie powinni dawać prawa jazdy. Ni c🤬ja... Swoją drogą - zawzięta picz.
Jak ten koleś w 1:45 podchodził do latarni, to myślałem że będzie srał.
Egzamin na prawko zdała pewnie tak:
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Gratuluję cierpliwości ;]
Jak by tam stało mój samochód to bym jej sam cofną ;\
Jak by tam stało mój samochód to bym jej sam cofną ;\

Żeby być za kierownicą to trzeba być w samochodzie. A ona jest w Tico.

niewiarygodne, że straciłeś cztery i pół minuty z życia aby nakręcić takie gówno...
Mission Impossible.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Po obejrzeniu mam następujące refleksie: Bycie kobietą nie jest to tylko posiadanie cycek/p🤬ki, mycie garów i gotowanie oraz próby ucieczki z kuchni ale także jak w przypadku Rosji jest to stan umysłu.
PS:
Ktoś: Ile dałaś za prawo jazdy
Kobieta: 2 razy
PS:
Ktoś: Ile dałaś za prawo jazdy
Kobieta: 2 razy
Mephic napisał/a:
Żeby być za kierownicą to trzeba być w samochodzie. A ona jest w Tico.
Tico to zajebisty samochodzik miejski za rozsądną cenę więc nie bluźnij.
@down
Nie, nie posiadam Tico, ale nim jeździłem sporo razy.