@Dehumanizacjusz
Nie trzeba nic wyrzucać wystarczy iść na pocztę i wyrejestrować odbiornik TV
konto usunięte
2017-06-08, 22:07
@up
Rzuciłbym ci maść na ból dupska, ale patologii nie będę wspierał
konto usunięte
2017-06-08, 22:17
voidinfinity napisał/a:
@up
Rzuciłbym ci maść na ból dupska, ale patologii nie będę wspierał
nie myślałem że jesteś taki prostak, obstawiałem że stać cię na więcej, a tutaj taki kmiot
jesteś przegrywem
konto usunięte
2017-06-08, 23:31
RedIsGood napisał/a:
Ciekaw jestem co tak kurewkom i szmatławcom z PISu przeszkadza ten WOŚP. Czyżby z metra cięty grubasek z Torunia maczał w tym swoje paluchy...
Pewnie z tego samego powodu dla ktorego grubasek z torunia przeszkadza tobie... wyludza pieniadze od starszych ludzi i z tego zyje. Jeden twierdzi, ze robi to dla zdrowia ludzi, drugi dla zbawienia ludzi, ale koniec koncow sa siebie warci.
konto usunięte
2017-06-09, 0:13
@up
Ważne, że zmieniły się tylko bieguny - nie modus operandi
Rok w rok to samo. Nadchodzi lato - powoli zaczyna się WOŚP-owo Woodstockowa gównoburza na sadolu. W sierpniu apogeum, pod koniec września temat zanika. Rok w rok kropka w kropkę ta sama dyskusja, żałosne... Ja sobie corocznie jeżdżę do Kostrzyna od 7 lat, nigdy krzywda mi się nie stała, do puchy WOŚP-u nie wrzucam, choć kiedyś co rok byłem wolontariuszem... I nie widzę żadnego problemu. Doprawdy, ważniejsze w tym państwie istnieją problemy niż coroczne polemiki nt. czy Owsiak jest be czy nie. Możecie mi uwierzyć, fundacja to jedno, i opinia w tym względzie jest jak dupa, a festiwal to drugie - nie byłby pod patronatem WOŚP-u, to byłby pod innym szyldem, to wydarzenie samo na siebie zarabia.
Do niektórych tępych pał nigdy nie dotrą pewne rzeczy. Nie rozumiecie, że jak ktoś prowadzi publiczną działalność to wszystko powinno być jasne przejrzyste i w każdej chwili dostępne do wglądu. I dotyczy to wszystkich zarówno belzebuba z Torunia, cwaniaczka owsika czy polityków. Ale właśnie przez takich baranów klakierów co zawsze będą tłumaczyć - przecież oni chcą dobrze owsik sprzęt kupuje, rydzol ma misje, politycy tworzą prawo itd itp - to te wszystkie mendy mają się dobrze i swoje wałki kręcą. Bo nawet jak ktoś prawdę ujawni to klakierzy ujadają i gówno można zrobić. Ale jak lubicie być dymani to wasza sprawa, tylko potem się nie dziwcie zarobkami na poziomie 2-3 tysięcy i poziomem życia Bangladeszu.
konto usunięte
2017-06-09, 11:57
@up
Do tego koszt ogrzewania, energii elektrycznej, wyżywienia pacjentów, paliwa do karetek, koszty administracyjne, wszelkie rehabilitacje i sanatoria, konserwacja i utrzymanie już kupionego sprzętu...
BKKW napisał/a:
Mocna sytuacja była kilka lat temu tuż przed finałem WOŚP. W telewizji był wywiad z posłem PiS, który akurat przebywał w szpitalu. Namawiał do nieoddawania pieniędzy Orkiestrze. Kuriozalne było to, że leżał przypięty do sprzętu kupionego z pieniędzy fundacji.
może się nie zaciągał...?
konto usunięte
2017-09-02, 16:07
voidinfinity napisał/a:
@up
Oni mają w dupie czy oglądasz czy nie, ważne żebyś abonament na ministerstwo propagandy płacił
ale wiesz dobrze, że każda rządząca partia tak ma