👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zabawne jak wezwanie do zapłaty podatku dochodowego z urzędu skarbowego.....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up Jeżeli to co przedstawia KNP jest dziecięcym spojrzeniem na świat, to widocznie jesteś na poziomie płodu, a wiesz co tacy jak Ty robią z płodami?
RottenFetus
Nie płacz tyle folksdeutschu bo się zmęczysz, i ci koledzy z klubu homogenizowanego wtedy nie pomogą bo sobie czasem fryzurki rozwichrzą.
Nie płacz tyle folksdeutschu bo się zmęczysz, i ci koledzy z klubu homogenizowanego wtedy nie pomogą bo sobie czasem fryzurki rozwichrzą.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
sporo ktoś poświęcił czasu żeby to wyprodukować, cos musi być na rzeczy

Ale gówno... jak tak dalej pójdzie, to ten portal zamieni się w drugiego kwejka...

Pierwsze skojarzenie- to co wygrało eurowizję. A drugie 2%. Rewolucjoniści haha.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie