👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up's
Te wypowiedzi są tak idiotyczne, że nie wiem jak to skomentować. Chłopaki jechali po lesie, a to, że ktoś mieszka w lesie i jest dzikusem rzucającym pustakami w kogoś/coś to ma problem z głową, bo ewidentnie widać jak chłopaki jadą i wjechali w ślepą 'uliczkę" a to, że motor 'pierdzi' normalna rzecz [u mnie sąsiadka co dziennie rano do roboty jeździ skuterem i nikomu to nie przeszkadza, a pierdzi jak żaden inny, tak mieszkam na wsi a w 'podwórku' mieszka jakieś 20 rodzin] co do tematu sam bym poszalał na takim crossie jak za łepka na etz'tce.
Te wypowiedzi są tak idiotyczne, że nie wiem jak to skomentować. Chłopaki jechali po lesie, a to, że ktoś mieszka w lesie i jest dzikusem rzucającym pustakami w kogoś/coś to ma problem z głową, bo ewidentnie widać jak chłopaki jadą i wjechali w ślepą 'uliczkę" a to, że motor 'pierdzi' normalna rzecz [u mnie sąsiadka co dziennie rano do roboty jeździ skuterem i nikomu to nie przeszkadza, a pierdzi jak żaden inny, tak mieszkam na wsi a w 'podwórku' mieszka jakieś 20 rodzin] co do tematu sam bym poszalał na takim crossie jak za łepka na etz'tce.

@ up jak bedziesz mial dzieciaka ktory na kazdy obcy dzwiek bedzie reagowal 2godzinnym rykiem, albo bedziesz chcial odpoczac po ciezkim tygodniu tyrania to zmienisz zdanie

Mar0 napisał/a:
@up's
Zacznijmy od tego, że gdyby im zmierzyć poziom decybeli, to każdy z nich ma dowód rejestracyjny do zatrzymania. No chyba, że te pojazdy są niezarejestrowane, to w takim razie, nie mieli prawa się tam poruszać, bo pojazdy nie są dopuszczone do ruchu.
Tak czy inaczej, z ich strony bezprawie, a bezprawie trzeba tępić. Choćby i pustakiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie