Rondo Tybetu, Wola, Warszawa. Pieszy w stanie krytycznym, kierownik zwiał.
@: odwołał się i czeka na wolności do uprawomocnienia się wyroku
Tak jeżeli jest sygnalizacja to może wymijac. Kij mu jedynie w oko za to ,że się nie zatrzymał i nie wezwał pogotowia.
Nam, czyli komu? Tobie i Twojemu kotu?
Już tłumaczę. Debil pieszy zachęcony do wchodzenia na jezdnie zostaje śmiertelnie potrącony. Następnie wysyłane są media - tutaj pierwszy jest zawsze TVN, i organizowana jest pikieta. Robi się nagonkę i presję "społeczną", która nie powinna ale oddziałuje też na sądy. W efekcie kierowca, który tak jak Hajto dostałby wyrok w zawiasach ląduje za kratkami na 7 lat. Tak to się robi w Warszawie.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Jestem przeciwnikiem pierwszeństwa dla pieszych.
Ponawiam pytanie. W jaki sposób prezydent miasta ma wpływ na wyroki sadu?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Acha czyli jak mam zielone a przed przejściem dla pieszych czeka grupka frajerów którzy powinni mi się wj🤬 pod auto a nie czekać tak ?
Wcale mnie nie dziwi, że zwiewał. Trzaskowski walczy z samochodami i wsadza do paki każdego kierowcę jak ma tylko okazję. Nie ważne czyja była wina, paragraf zawsze się znajdzie.
Odpowiedź otrzymałeś. Czego nie rozumiesz?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Gowno otrzymalem. P🤬lisz trzy po trzy
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To wytłumacz - Hajto zabija staruszkę na przejściu dla pieszych i dostaje karę 7tyś zł i zakaz prowadzenia pojazdów na rok. Koleś w Warszawie na ul Sokratesa zabija typa na przejściu dla pieszych i dostaje 7 lat za kratkami. Skąd tak skrajne wyroki?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.To wytłumacz - Hajto zabija staruszkę na przejściu dla pieszych i dostaje karę 7tyś zł i zakaz prowadzenia pojazdów na rok. Koleś w Warszawie na ul Sokratesa zabija typa na przejściu dla pieszych i dostaje 7 lat za kratkami. Skąd tak skrajne wyroki?
Ćpunio powoduje kolejny wypadek pomimo posiadania aktywnego dożywotniego zakazu prowadzenia pojazdów. Takie rzeczy w Polsce.