Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Glauberyt 2024-10-10, 8:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2024-10-10, 8:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Yolanda 2024-10-10, 9:54
Zgłoś
Bonkojad 2024-10-10, 12:10 1
Od kiedy to się biega na pasach.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-10-10, 12:33 1
Zgłoś
Lukigm 2024-10-10, 13:06
To ten typ co spadł z mostu autobusem w Warszawie,potrącił tego pieszego. Miał zakaz poruszania się samochodem.
Zgłoś
ironmaiden666czesiek 2024-10-10, 14:03 1
Kierujący to ten sam, który kilka lat temu prowadził naćpany autobus linii 186 i wypadł z wiaduktu. Zasądzony wyrok to 7 lat puchy i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów, oczywiście wyrok jeszcze się nie uprawomocnił. Państwo wiecie z czego xD
Zgłoś
Wiewór 2024-10-10, 14:10 1
Siriuz napisał/a:

Wcale mnie nie dziwi, że zwiewał. Trzaskowski walczy z samochodami i wsadza do paki każdego kierowcę jak ma tylko okazję. Nie ważne czyja była wina, paragraf zawsze się znajdzie.

W jaki sposob prezydent miasta zamyka w wiezieniu? Mozesz nam przyblizyc te blyskotliwa mysl?
Zgłoś
Smokw 2024-10-10, 14:25 1
Zgłoś
Siriuz 2024-10-10, 14:42 1
Wiewór napisał/a:

W jaki sposob prezydent miasta zamyka w wiezieniu? Mozesz nam przyblizyc te blyskotliwa mysl?

Nam, czyli komu? Tobie i Twojemu kotu?
Już tłumaczę. Debil pieszy zachęcony do wchodzenia na jezdnie zostaje śmiertelnie potrącony. Następnie wysyłane są media - tutaj pierwszy jest zawsze TVN, i organizowana jest pikieta. Robi się nagonkę i presję "społeczną", która nie powinna ale oddziałuje też na sądy. W efekcie kierowca, który tak jak Hajto dostałby wyrok w zawiasach ląduje za kratkami na 7 lat. Tak to się robi w Warszawie.
Zgłoś
B3b3ch 2024-10-10, 14:48 2
spike2222 napisał/a:

Podobno ziemia jest płaska. Podobno...

Ćpunio powoduje kolejny wypadek pomimo posiadania aktywnego dożywotniego zakazu prowadzenia pojazdów. Takie rzeczy w Polsce.
Zgłoś
Jebacpis69 2024-10-10, 15:51 1
Zgłoś
spike2222 2024-10-10, 16:40
B3b3ch napisał/a:

Ćpunio powoduje kolejny wypadek pomimo posiadania aktywnego dożywotniego zakazu prowadzenia pojazdów. Takie rzeczy w Polsce.

Wiem, w późniejszym poście przeprosiłem za swój błąd - też doczytałem że to ten sam typ - po prostu na początku wydawało mi się to tak nierealne....że aż sam nie wiem, co powiedzieć. (jestem jednym z tych internautów, którzy potrafią przyznać się do błędu i przeprosić w internetach...)
Zgłoś
Pawehan 2024-10-10, 17:14 2
Zgłoś
ariel86 2024-10-10, 17:32
@rakaniczo: odwołał się i czeka na wolności do uprawomocnienia się wyroku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem