👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

VanHelsingPL napisał/a:
Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".![]()
Wystarczy wyposażyć się w wiedzę potrzebną do zdania podstawowej matury z WoSu żeby to powiedzieć. Wiem że jak na polityka to już duża wiedza, ale sory mi to nie imponuje...

dram09, jak zauważysz, komentowałem postawę VanHelsingPL, nie kaczora. Trzeba być głupcem, żeby oczekiwać od polityka mówienia prawdy.

no prosze, gimbom sie odwidzialo, i jak pare lat temu wraz z donaldem urzadzili akcje schowaj babci dowod, tak teraz placza nad zimnym leszkiem-najwspanialszym prezydentem najjasniejszej

No mare30ks, dokładnie. Zupełnie trzeba na głowę upaść, żeby zapomnieć rok 2007. PiS, PO, SLD i PSL są tyle samo warci, czyli nic. I nawet nie w tym, że nie ma alternatywy, tylko ludzie zaślepieni bezkrytycznie idą od jednych do drugich oszołomów, zupełnie zapominając o przeszłości. Tfu.

VanHelsingPL napisał/a:
Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".![]()
Nie wiedziałem ze mohery mają dostęp do Sadola.

VanHelsingPL napisał/a:
widzę, że kult Tuska się znudził. Wraca kult Kaczyńskich. Później znów się odmieni? Ludzie się nie uczą na błędach, tylko zapominają niestety.
Obecnie w Polsce nie ma na kogo głosować, a jedyną nadzieją jest zmiana ustroju i pozbawienie majątku oraz możliwości zasiadania przez najbliższe 20 lat w publicznej sferze wszystkich obecnych polityków.
Za jego czasów benzyna stała po 3.50 gaz za 1.50... Tańsze szlugi, tańsza wóda, tańsze żarcie, mniejsze podatki, bezrobocie mniejsze gdyby do dziś rządził nie było by aż tak źle w Polsce mi się wydaje.
Aaa i jeszcze dodam że kiedyś oglądałem z jakiejś tam konferencji jego, to usłyszałem w TV "na wojsku nie ma co oszczędzać, tylko je budować puki czas" coś w tym stylu
Aaa i jeszcze dodam że kiedyś oglądałem z jakiejś tam konferencji jego, to usłyszałem w TV "na wojsku nie ma co oszczędzać, tylko je budować puki czas" coś w tym stylu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie