Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PrawdaJestJedna 2014-03-02, 1:02 9
VanHelsingPL napisał/a:

Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".

Specjalnie dla ciebie się zalogowałem, lewacka k🤬o.
Chciałbym zauważyć, że taka pojedyncza wypowiedź nie robi z niego bohatera. Przypomnijmy, że na ironię to właśnie on podpisywał traktat Lizboński przez który Polska utraciła nieformalnie suwerenność.
Jeśli chodzi o drugą "kaczkę", to także bardzo szanuję go, aczkolwiek prezentuje on, tak samo jak Pan D.Tusk ze swoją partią- program socjalistyczny. Przecież niedawno w swoich wypowiedziach zapowiadał, że gdy dojdzie do władzy to pobuduje tysiące mieszkań. Nie ma jak to państwo wpier*ala się w każdą strefę publiczną...
Ja obecnie widzę tylko jedną drogę, Nową Prawicę z Panem J.K.Mikke. Dlaczego tak myślę, znajdziecie w jego wywiadach, reportażach itd.

podpis użytkownika

"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...
Zgłoś
g................1 2014-03-02, 1:28
Dobra i tak mamy przej🤬e jak zawsze.
Zgłoś
Archeolog 2014-03-02, 1:42 3
UBcjaPOLSKA napisał/a:

Prawda jest taka, że to był najlepszy nasz prezydent.

Zgłoś
c................r 2014-03-02, 2:21 3
tego jeszcze brakowało, żeby te j🤬e hisptery na sadolu promowały Kaczyńskiego
no k🤬a.
Zgłoś
sekta999 2014-03-02, 3:03 1
szkoda, że człowiek zostaje doceniany dopiero po śmieci. j🤬 wałęse tfuuu TW bolka.
Zgłoś
h................g 2014-03-02, 4:14 1
Już mnie w c🤬ju strzyka jak widzę tu politykę i te gówniane polityczne przepychanki. Smoleńsk, brzoza i c🤬joza... jak żyć panie premierze, jak żyć.... zesrała się bida i płacze.
Zgłoś
Jendor 2014-03-02, 7:25
Nie zmienia się świni przy korycie tylko zabiera koryto ... Więc trzeba odebrać koryto lewicy i dac prawicy czyli KNP a nie beczeć że PO zrobiło w ciula to biegniemy do zdrajców z pisu podpisujacych ustawę 10 66 (podobnie jak wszystkie partie zasiadajace w sejmie)
Zgłoś
ROpoK 2014-03-02, 8:03
Wy tu się o polityce wypowiadacie? Przecież my ku*wa nie mamy na kogo głosować. PiS głosi, że da pieniądze tu i tu, i tu, i tam, i na to. Wszystko pięknie jestem za tym całym sercem. Tylko skąd na to pieniądze wezmą...?
Zgłoś
kastatd 2014-03-02, 9:46 1
Taki był z niego prezydent jak z koziej dupy trąbka.
Zgłoś
e................n 2014-03-02, 10:34
VanHelsingPL napisał/a:

Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".

A ja się chciałem zapytać kto podpisał traktat lizboński w 2009 roku, który to sprawił, że Polska już nie jest suwerennym państwem? A konstytucja chyba mówi, że prezydent ma bronić suwerenności państwa. Ale ja tam nie wiem nie znam sie.
Zgłoś
R................o 2014-03-02, 10:39
Ahahhaahahaha, kiedyś każdy po nim jechał a teraz "jaki to on był dobrym prezydentem". Jebnijcie się w łeb, bardzo dobrze że się rozj🤬 o brzozę...
Zgłoś
tranzystor 2014-03-02, 12:01
VanHelsingPL napisał/a:

Nie wróżbita a wykształcony człowiek

Wykształcenie nie zawsze oznacza elokwencję, szczególnie w tym przypadku. Typowy przykłąd neofity - za socjalizmu na wykładach wychwalał socjalizm, później cudowne przeobrażenie.
Zgłoś
J................7 2014-03-02, 12:02 2
VanHelsingPL napisał/a:

ten wykształcony człowiek naściągał nam do kraju Czeczenów (i Gruzinów z resztą też) dając im masowo pobyt. Wszystko robić tak, aby doj🤬 Ruskim - tak zaślepiony nienawiścią do nich, że chce nam zrobić muzułmański zachód ... cóż za krótkowzroczność ...
Zgłoś
b................h 2014-03-02, 12:12 2
VanHelsingPL napisał/a:

J🤬 te p🤬lone kaczory,nie mówiący propagandą? kaczki (teraz już kaczka) to populiści pierwszej wody a z prawicą to oni nigdy nie mieli nic wspólnego,j🤬i zawsze p🤬lili jak im wiatr zawieje tylko żeby dorwać się do żłoba (swoją drogą nie mam pojęcia kto ich jako prawicowych zakwalifikował,j🤬a zagadka) - stary w co ty wierzyłeś? w pajaca z którego cały świat miał pompe i który był (podobnie jak drugi kaczy ryj) tak wielkim oratorem że podczas przemówień brzmiał jak niedorozwinięty w stopniu lekkim ? k🤬a prosze cię. Za czasów kaczki wp🤬lałeś kawior a z kranu leciał johnny walker? k🤬a wczoraj się urodziłeś? Od niego zaczęło się wszystko konsekwentnie j🤬,a teraz p🤬lony Jaro odgraża się "unia be" a kto wchodził unii w dupe bez wazeliny? p🤬lony leszek. Ja mogę nawet p🤬lić że za kwacha było eldorado bowiem za jego czasów ceny były niskie i z robotą nie było takich problemów.

Nie,nie jestem za tuskiem - ale i tak zaraz jakiś p🤬lony zjeb mi wyskoczy "módl się do tuska" jak to już bywało mimo że podkreśliłem to p🤬lone 20 razy,p🤬lone tępaki. I powtarzam poraz enty RĘKA RĘKA MYJE! j🤬e durnie! Wk🤬iłem sie...

Zgłoś
a................k 2014-03-02, 12:17
Szkoda że ludzie się na nim poznają, gdy już nie żyje, nie miał wsparcia narodu w swoich poglądach, teraz dopiero ludziom otwierają się oczy, że jednak ten TVN może kłamać... Szkoda, bo dobry z niego człowiek był.

Przemówienie w Tibilisi czy np. na Westerplatte przed Putinem, Merkel ...

Zawsze szanowałem go za jedno - jego przemówienia było mówione z głowy, nigdy z kartki, ciekawe, dobitne i obiektywne, nawet jeśli czasami nie na naszą korzyść.

W porównaniu do bronka, ktory "po prostu jest i jest nieszkodliwy" to był to pierwszy dobry prezydent po '89r.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie