👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

UBcjaPOLSKA napisał/a:
Prawda jest taka, że to był najlepszy nasz prezydent.

Nie zmienia się świni przy korycie tylko zabiera koryto ... Więc trzeba odebrać koryto lewicy i dac prawicy czyli KNP a nie beczeć że PO zrobiło w ciula to biegniemy do zdrajców z pisu podpisujacych ustawę 10 66 (podobnie jak wszystkie partie zasiadajace w sejmie)
Wy tu się o polityce wypowiadacie? Przecież my ku*wa nie mamy na kogo głosować. PiS głosi, że da pieniądze tu i tu, i tu, i tam, i na to. Wszystko pięknie jestem za tym całym sercem. Tylko skąd na to pieniądze wezmą...?

VanHelsingPL napisał/a:
Nie wróżbita a wykształcony człowiek nie mówiący propagandą. A wy dalej jak te bezmózgie świnie śmiało chrumkajcie "te kaczory".![]()
A ja się chciałem zapytać kto podpisał traktat lizboński w 2009 roku, który to sprawił, że Polska już nie jest suwerennym państwem? A konstytucja chyba mówi, że prezydent ma bronić suwerenności państwa. Ale ja tam nie wiem nie znam sie.

VanHelsingPL napisał/a:
Nie wróżbita a wykształcony człowiek
Wykształcenie nie zawsze oznacza elokwencję, szczególnie w tym przypadku. Typowy przykłąd neofity - za socjalizmu na wykładach wychwalał socjalizm, później cudowne przeobrażenie.

Szkoda że ludzie się na nim poznają, gdy już nie żyje, nie miał wsparcia narodu w swoich poglądach, teraz dopiero ludziom otwierają się oczy, że jednak ten TVN może kłamać... Szkoda, bo dobry z niego człowiek był.
Przemówienie w Tibilisi czy np. na Westerplatte przed Putinem, Merkel ...
Zawsze szanowałem go za jedno - jego przemówienia było mówione z głowy, nigdy z kartki, ciekawe, dobitne i obiektywne, nawet jeśli czasami nie na naszą korzyść.
W porównaniu do bronka, ktory "po prostu jest i jest nieszkodliwy" to był to pierwszy dobry prezydent po '89r.
Przemówienie w Tibilisi czy np. na Westerplatte przed Putinem, Merkel ...
Zawsze szanowałem go za jedno - jego przemówienia było mówione z głowy, nigdy z kartki, ciekawe, dobitne i obiektywne, nawet jeśli czasami nie na naszą korzyść.
W porównaniu do bronka, ktory "po prostu jest i jest nieszkodliwy" to był to pierwszy dobry prezydent po '89r.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie