👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oddawać zużyte maszyny Polskiej Armii, maszyny których konstrukcję dobrze twórcy znają i doskonale będą wiedzieć jak w razie konfliktu owe pojazdy czy tam czołgi unieszkodliwić

One jeszcze mają MG-42 *raczej jakas jego lekka modyfikacje* założone...
Ciekawy komentarz na temat Leopardów także polskich:
youtube.com/watch?v=_pGQzASW7No
youtube.com/watch?v=blc-WAIuoKw na temat leopardów ze Świętoszowa
Amunicji do nich:
youtube.com/watch?v=LPlDOypUbgQ
oraz na osłodę PL-01:
youtube.com/watch?v=4bmSwNt_AFs
youtube.com/watch?v=_pGQzASW7No
youtube.com/watch?v=blc-WAIuoKw na temat leopardów ze Świętoszowa
Amunicji do nich:
youtube.com/watch?v=LPlDOypUbgQ
oraz na osłodę PL-01:
youtube.com/watch?v=4bmSwNt_AFs
Kaddafi napisał/a:
Dużo to pali?
W trudnym terenie niecałe 800l/100km, na drodze nieco ponad 200l/100km.
A może w końcu zaczniemy produkować polskie czołgi a nie skupować złom z całego świata?
Polska Armia bez polskiego sprzętu... za to ze sprzętem z Niemiec, Szwecji, USA czy Izraela...
Polska Armia bez polskiego sprzętu... za to ze sprzętem z Niemiec, Szwecji, USA czy Izraela...

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Gumior napisał/a:
One jeszcze mają MG-42 *raczej jakas jego lekka modyfikacje* założone...
Nie MG-42 lecz MG-43. A nawet jeśli używaliby 42jki to nic w tym złego, bo wiele krajów na świecie,do tej pory używa tego sprzętu ponieważ jest bardzo dobry pomimo tylu lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie