👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karać takich aż stracą prawka.
Brawo dla Policji, czekamy na krytykę pokolenie JP i Lemingów co jeżdżą tak samo.
Brawo dla Policji, czekamy na krytykę pokolenie JP i Lemingów co jeżdżą tak samo.
Rozumiem jazde lewy pasem jak prawy jest dziurawy i rozjezdzony ale wtedy trzeba patrzec w lusterka i zjezdzac na moment na prawy zeby puscic.

Gamge
te 500 zl mogles zarobic ty ale niestety ten czlowiek musial zaplacic podatek i niestety na nim nie zarobisz za szybko. twoja wypowiedz swiadczy ze ty jestes lemingiem.
ps. kazda kara finansowa nie jest niczym dobrym dla nas tu zyjacych, jesli ktos twierdzi ze tak jest to jest kretynem
te 500 zl mogles zarobic ty ale niestety ten czlowiek musial zaplacic podatek i niestety na nim nie zarobisz za szybko. twoja wypowiedz swiadczy ze ty jestes lemingiem.
ps. kazda kara finansowa nie jest niczym dobrym dla nas tu zyjacych, jesli ktos twierdzi ze tak jest to jest kretynem

Cytat:
I jego idiotyczne tłumaczenia.
też byś się tak tłumaczył gdyby to Ciebie capneli.

Skowroniasty napisał/a:
też byś się tak tłumaczył gdyby to Ciebie capneli.
mam na liczniku jakieś 350k, raz w życiu dałem się złapać. przyjąłem bez gadania. gdybym dał się złapać drugi raz, również przyjąłbym bez gadania. jeśli bym się nie zgadzał, czułbym się niewinny odmówiłbym przyjęcia mandatu. jak się sp🤬zę w łóżku, to mówię przepraszam, a nie zwalam na psa albo tłumaczę "że to przez tą grochówkę, co ugotowałaś". jeszcze nie słyszałem, żeby głupie tłumaczenia komuś pomogły.
co do samego wykroczenia, to koleś utrudniał ruch i dobrze mu tak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie