👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
phrontch napisał/a:
Chyba wygrała
Znowu jakiś k🤬a czelendż wymyślili ??

Zamiast natychmiast przepłukać oko wodą to wciera ten kwas i drze japę na cały regulator. Absolutely retarded.
Zewłok666 napisał/a:
Zamiast natychmiast przepłukać oko wodą to wciera ten kwas i drze japę na cały regulator. Absolutely retarded.
Nie wiem czego ty oczekujesz? Żeby mlekiem jeszcze polała bo najbardziej neutralizuje kwas? Skąd ona ma to wiedziec? Umysł kogoś takiego, kto robi takie wyzwania, to umysł małpy rozwiniętej poniżej przeciętnej.
Czekam na challenge kto umrze najefektowniej.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
A czasem cytrynka/limetka nie ścina białka...był tu filmik z brazylijskiego sanatorium z takim pół ślepym gostkiem co mu dwie połówki cytryn wciskali do oczek.
Jak oglądać od trzeciej sekundy to wygląda jakby ktoś się jej pierwszy dziewiczy raz spuścił na ryja
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie