Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Łopata
Shadows • 2013-10-17, 19:29
Sytuacja z dziś, mianowicie pracuję/robię u wujka w budowlance i przyszło nam odkopać ręcznie fundamenty budynku (brak planów gazu i kanalizacji uniemożliwiające wjazd koparki) żeby je zaizolować i ocieplić. Więc wujek pojechał po niezbędne narzędzia : łopaty, szpadle, kilofy i zaczęła się męczarnia - kopanie w ziemi z kamieniami i korzeniami i po godzinie od dociskania nogą łopaty ona po prostu się złamała (nie był to styl - takie drewniane za co się trzyma ) tak że nie miałem czym robić to siadłem z wujkiem do samochodu i pojechaliśmy ją wymienić . Wchodzimy do sklepu z narzędziami w którym wujek kupił łopatę i on mówi :
(wujek) kupiłem tą łopatę i połamała się na ziemi i kamieniach
(sprzedawczyni) łopata to jest do piachu a nie do ziemi i kamieni
(ja) a baba powinna być w kuchni a nie w sklepie z narzędziami
Wujek się popluł ze śmiechu chociaż chciał to ukryć ( było mu za mnie głupio ) Ale warto było to powiedzieć żeby zobaczyć minę tej krowy

Nie było bo własne, a jak słabe to wyj*bać !
Zgłoś
andrewerty 2013-10-17, 19:34 18
a kierowca autobusu wyszedł i bił brawo?

jak nie było owacji na stojąco to zdecydowanie fake

podpis użytkownika

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
Camel_06 2013-10-17, 19:45 1
Riposta cięta, nawet jeśli tylko wyimaginowana Łap to piwo,
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 19:49
Haha, wyborne
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 19:50 55
Jak można z siebie zrobić pajaca i jeszcze być z tego dumnym? Chciałeś zabłysnąć a wyszło, że baba od ciebie dużo mądrzejsza i zna się na temacie. Tobie tylko słoma z butów wyszła.
Zgłoś
shaman01. 2013-10-17, 19:53
up to do czego k🤬a jest łopata jak nie do kopania w ziemi tej? Do machania piachem to szypa jak cos.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 19:57 102
Ja pierdziu... Kolejny kretyn, któremu potrzeba wyższego wykształcenia aby wiedzieć czym się różni łopata od szpadla.
Zgłoś
komorson 2013-10-17, 20:05 14
O łopatę to się można oprzeć jak się betoniarka zepsuje, a szpadel jest do kopania dołów jak z resztą dobrze zauważył Smutas
Zgłoś
BongMan 2013-10-17, 20:11
No ale w sumie dobrze mu powiedziała. Jak słusznie zauważył Smutas.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 20:29 4
No nie p🤬lcie, łopata to ma być łopata. Nawet jeśliby kopał na cmentarzu i nak🤬iał w czaszki to ma się nie złamać. Sercówę kupiłem ostatnio w Castoramie i też pękła po 3 tonach węgla. Sprzęty robią jak dla dziewczynek.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-17, 21:03 2
Bo łopatą się nie kopie. Od tego jest szpadel. Jak się nie wie, jak się używa sprzętu to się nie ma co dziwić
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-10-17, 21:04 2
Łopata jest od tego, żeby się robole na budowie o nią opierały
Zgłoś
anetamineta 2013-10-17, 21:14
podziwiam Cie drogi użytkowniku sadistic.pl za twą odwagę i poswiecenie dla portalu ,po to by zadowolić tu takich tygrysów wyrafinowanego poczucia humoru

podpis użytkownika

ale jaja
Zgłoś
zjerycha 2013-10-17, 21:15
no to skoro sam prosisz, to wyj🤬
Zgłoś
Wikmndfm 2013-10-17, 21:16
To coś co ci się złamało, to był trzonek od łopaty.

podpis użytkownika

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie