k................h
2016-01-31, 20:51
C🤬jowe, posrać się idzie.
R................2
2016-01-31, 20:52
Tylko prostaki się w taki sposób zachowują. Żałosne.
P................8
2016-01-31, 23:21
-Od kiedy są razem?
-Kto?
-Twoje brwi.
Jest święta zasada że nigdy, przenigdy, choćby nie wiem co ale nie wolno tknąć siostry swojej dziewczyny...
..no chyba że to fajna dupa.
nie lubi kurczaka? Pewnie jakaś weganka pop🤬lona, j🤬 ją i przy okazji jej siostrę
podpis użytkownika
Medium- Obiekt Pożądania
-Kochanie, czy wyglądam grubo w tej sukience?
-Mam być z tobą szczery?
-Oczywiście
-R🤬ałem twoją siostrę
orzeszwmorde napisał/a:
Jest święta zasada że nigdy, przenigdy, choćby nie wiem co ale nie wolno tknąć siostry swojej dziewczyny...
..no chyba że to fajna dupa.
A co zrobić, jak ma brata?
podpis użytkownika
haszysz.com.pl
CiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl
reddit->9gag->facebook->sadol... czy coś jeszcze po drodze ominąłem?
A................m
2016-02-01, 12:18
@wonszo
serio przeglądasz aż tyle rzeczy? to co ty robisz? na zasiłku siedzisz czy na utrzymaniu mamy, bo nawet gimbus w szkole nie ma tyle wolnego czasu jeśli do niej uczęszcza
u................n
2016-02-01, 12:58
Taka historia mi się przypomniała:
Pewien młodzieniec poznał dziewczynę. Ładna, zgrabna itd. No i oczywiście spotykali się już długo. Rodzinne obiady to u jednych rodziców, to u drugich. Takie już sielankowe życie się zaczynało. Plany na przyszłość, jakieś wspólne decyzje. I pewnego dnia u tej dziewczyny w domu miała miejsce sytuacja, że ona gdzieś tam wyjść musiała. Chłopak został sam w pokoju. Za jakiś czas drzwi się otwierają, wchodzi siostra dziewczyny. Taka laska, że aż po prostu wierzyć się nie chce, dziewczyna z pierwszych stron gazet. Gadka o głupotach i w końcu dziewczyna zaczyna łasić się do chłopaka. Ten się trochę wzbrania, ale taka ładna - żal nie skorzystać jak sama chce. Ale w końcu myśli "no nie, k🤬a" i przerywa tą zabawę i wychodzi. A tam za drzwiami ta jego panna stoi i oczy całe we łzach ze szczęścia i mówi "mój kochany! to była zaaranżowana sytuacja, moja siostra miała cię tylko skusić. Ale widzę, że naprawdę kochasz tylko mnie i nawet taka piękna kobieta jak moja siostra nie jest w stanie sprawić, że mnie zdradzisz!". A on w tym czasie, kiedy ona rozpływa się w zachwytach myśli "widać czasem dobrze zapomnieć zabrać kondomy z auta".