Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!
Konto usunięte
2013-01-04, 2:13
Shczurowi chyba ktoś do ucha przez słuchawkę powiedział: przerwij mu, zrób coś. A ten: no bo eeeayyjjmm.
Muzz
2013-01-04, 2:15
Szkoda, że się nie urodziłem w jakimś nieodkrytym jeszcze plemieniu żyjącym gdzieś w dżungli... moje życie by wyglądało prościej - zjeść, wypić, wysrać się i marzyć o lepszym życiu (czyt: być szamanem albo wodzem wioski i do tego dążyć). Taka prostota to dla mnie piękno maksymalne.
Ludzie, którzy jeszcze jako tako ogarniają cały ten polski syf i schematy dzięki którym on działa muszą mieć łzy w oczach jak ja. Plują ludziom prosto w twarz, mają ich za gówno z którego lepią swoje chore wizje. A ludzie? Sam sobie odpowiedz.
Czasami marzę by być takim prostym - może nawet głupim - dzikusem. Podejrzewam, że życie wtedy ma inne priorytety. Może dostrzega się coś więcej.
Konto usunięte
2013-01-04, 2:32
@Muzz; Ja tak samo o tym myślałem. Kiedyś np. w komunach hippisowskich w Stanach ludzie robili swoją żywność (masło, mleko itp.) szyli sobie ciuchy itd. W naszym kraju jest to jednak Utopia. A ci "dzikusy" to jeżeli sobie nie upolują to nie mają co jeść i w każdym bądź razie nikt nie nakłada im jakiś poj🤬ych podatków/vatu.
Konto usunięte
2013-01-04, 2:34
Dobrze prawi, tylko żeby mu przypadkiem kuchenka gazowa nie wybuchła.
Konto usunięte
2013-01-04, 2:40
A obok k🤬a stuhr.
Konto usunięte
2013-01-04, 2:52
Cpuny sie oburzyly
Trzeba pozamykac wszystkich co wstrzukujo mariuchanen jak i tych co przechodza na czerwonym swietle

bo tak
Ordnung muss sein, k🤬a mać
Konto usunięte
2013-01-04, 3:32
ja p🤬le, jeszcze raz zobacze, ze ktos sie sadzi do Stuhra, za to, ze wykonal swoja prace, czyli zagral w filmie to p🤬lne go w leb i zrzuce do Wisly z gangbang gownem i tym disco polowym szajsem co leci non top w radio... rownie dobrze mozna sie z🤬bac do taksowkarza, ze jedna reka kreci kierownica wchodzac w zakret.. aktor to aktor k🤬a, czepiajcie sie adwokatow co sprzedadza wszystko dla kasy. EOT
Konto usunięte
2013-01-04, 4:53
No to teraz Makłowicz takiego kuratora dostanie, że mu nawet Habsburgowie nie pomogą.
Zj🤬e polactwo znowu się do Stuhra przyp🤬ala. Choćbyście cysternę jadu tu na niego wylali, to on nadal będzie niezłym aktorem z przyzwoitym dorobkiem, a wy nadal będziecie bandą zakompleksionych przygłupów z resztkami systemu nerwowego wypranymi przez pseudopatriotyczno-katonarodową propagandę szerzoną przez takich samych jak wy z🤬bów, tylko z większą siłą przebicia i trochę głośniej krzyczących.
No tak bo lepiej być j🤬ym lewakiem, liczyć na wszystkowiedzące opresyjne panstwo i podziwiać c🤬li. Przecież walenie w dupę 1 typa przez drugiego jest takie postępowe. Socjalistyczne j🤬e ścierwo bez zasad i honoru. Powinno się was przypalać palnikiem a póżniej na pal wołami naciągać. Europa upada przez ten j🤬y "demo-socjalizm". J🤬e komunistyczne k🤬y.
Jakbym mógł, to bym postawił całą kratę piwa dla Makłowicza, bardzo mądrze mówi
Konto usunięte
2013-01-04, 7:22
K**wa politolodzy się znaleźli i gimbaza czerpiąca swoje poglądy z sadola - do ksiązek muły, to poznacie innych wybitnych myślicieli którzy z takich lub innych przyczyn nie wystąpią rano w TV (Nietzsche, Lenin, Stalin, Hitler, czy chodźby największy wasz dotychczasowy autorytet - wasza mama)
Cyrk
2013-01-04, 7:46
No Stuhr mnie troszkę wk🤬ił tymi swoimi podśmiec🤬jkami i komentarzami o "radykalnym gościu". Pokazał absolutny brak jakiegokolwiek wychowania i klasy. No i od kiedy słowo "radykalny" jest negatywne?
Konto usunięte
2013-01-04, 8:53
co tutaj jeszcze robicie?? za widły i pochodnie i jazda na rząd
Konto usunięte
2013-01-04, 9:57
Makłowicz nawet jak mówi o państwie to mi się jeść chce