Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Makłowicz o Państwie Polskim
konto usunięte • 2013-01-04, 0:54
Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-04, 10:15
Pan M. zapomniał powiedzieć jak sam korzysta z dobroci państwa Polskiego (a przynajmniej robił to parę lat temu), chodząc po Krakowie i jedząc na koszt restauratorów, jak ktoś kazał sobie zapłacić to był obsmarowany w gazecie
Zgłoś
Sigonek 2013-01-04, 10:41 1
Smutne, ale prawdziwe. W naszym gównianym państwie nic nie jest takie jakie być powinno. Zaczynając od rządu, a na prawie kończąc. Niestety to jest tylko i wyłącznie wina ludzi. Sami sobie wybierają ten los w przytoczonych "powszechnych wyborach" głosując a na PO,PiS,SLD,PSL,RP.. Te partie róznią się od siebie tylko nazwą, gdyż ich programy polityczne są nakierunkowane na LEWO.
Nie dziwcie się więc, że policja zachowuje sie jak MO czy SB.
Zgłoś
Dildowagins 2013-01-04, 11:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
karfi 2013-01-04, 11:18
Już się prawica jak muchy do gówna zleciała.
Makłowicz rozprawia o spapranej przez AWS konstytucji a tu jeden ni z gruchy ni z pietruchy z pedałami wyskakuje.
Zgłoś
TomdeX 2013-01-04, 11:28
I dlatego wybieram się do woja, a nie do policji, w Policji dupę grzejesz i łapiesz kogoś kogo osobiście nie chcesz łapać, w woju jest inaczej, bronisz kraju przed najazdem jakiś ludzi, masz jasno określony cel, wyjedziesz do Afganu też masz określony cel, walić ile wlezie w Arabów (terrorystów). Polska to dziwny kraj i Makłowicz tylko to głośno powiedział, ale chyba każdy już o tym wie, że za takich rządów bliżej nam do ZSRR, niż do wolnej Polski.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 11:29 4
ktoś powiedział ze stuhr jest dobry aktorem xD Chciałem tylko powiedzieć ze gra niezle ale nie miałby szans na wybicie sie gdyby nie naziwsko i koneksje ojca ryj ma okropny w kazdym filmie mnie irytuje i gra ciote na dodatek jest zydem i widac ze palma uderza do glowy widac ze jest impotentem umysłowym skoro na ekranie umie tylko wypowiedziec napisany przez kogos innego fragment i za to wszyscy go lubia ale jak juz sam musi cos powiedziec to sie kompromituje i wszystkich wkurza jest wiele takich przykładów :d kolo jest poprostu glupi i nie piszcie mi tutaj ze jestesm polaczkiem cebulaczkiem bo mu zazdroszcze ze doszedl do czegos bo taka pseudo karriere ukierunkowana przez ojca to ja mam w dupie
pozdrawiam
Zgłoś
BIGSON 2013-01-04, 11:30 1
Niedługo Makłowicz "popełni" samobójstwo ^^
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-01-04, 11:41 2
Piwko za Makłowicza.
Ciekawe kto wybierał gości do tego programu, Makłowicz w tym zacnym gronie ma zdecydowanie największą wiedzę i w moim mniemaniu, największą klasę.
"Niby zwykły kucharz" O nie, nie, nie... Tego stwierdzenia bym nie ryzykował
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 11:59 4
Cytat:

walić ile wlezie w Arabów (terrorystów)

jedz smialo mordowac "terrorystow", ktorzy zrobili ci tyle zlego. przy okazji pomozesz oddac naszym przyjaciolom z wall street surowce i wplywy, ktorych potrzebuja, zeby moc sie o nas troszczyc
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2013-01-04, 12:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 13:06 1
Za młodego Stuhra ... nigdy piwo!
Zgłoś
xaqq 2013-01-04, 13:15
Robić, nie mówić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 13:28
Najpierw Kuroń, teraz będzie Makłowicz
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 13:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 13:55 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem