Konto usunięte
2013-01-04, 10:15
Pan M. zapomniał powiedzieć jak sam korzysta z dobroci państwa Polskiego (a przynajmniej robił to parę lat temu), chodząc po Krakowie i jedząc na koszt restauratorów, jak ktoś kazał sobie zapłacić to był obsmarowany w gazecie
Smutne, ale prawdziwe. W naszym gównianym państwie nic nie jest takie jakie być powinno. Zaczynając od rządu, a na prawie kończąc. Niestety to jest tylko i wyłącznie wina ludzi. Sami sobie wybierają ten los w przytoczonych "powszechnych wyborach" głosując a na PO,PiS,SLD,PSL,RP.. Te partie róznią się od siebie tylko nazwą, gdyż ich programy polityczne są nakierunkowane na LEWO.
Nie dziwcie się więc, że policja zachowuje sie jak MO czy SB.
Szczur jak to szczur bezpardonowo musiał się wp🤬lić i polizać kilka dupsk...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Już się prawica jak muchy do gówna zleciała.
Makłowicz rozprawia o spapranej przez AWS konstytucji a tu jeden ni z gruchy ni z pietruchy z pedałami wyskakuje.
I dlatego wybieram się do woja, a nie do policji, w Policji dupę grzejesz i łapiesz kogoś kogo osobiście nie chcesz łapać, w woju jest inaczej, bronisz kraju przed najazdem jakiś ludzi, masz jasno określony cel, wyjedziesz do Afganu też masz określony cel, walić ile wlezie w Arabów (terrorystów). Polska to dziwny kraj i Makłowicz tylko to głośno powiedział, ale chyba każdy już o tym wie, że za takich rządów bliżej nam do ZSRR, niż do wolnej Polski.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
Konto usunięte
2013-01-04, 11:29
ktoś powiedział ze stuhr jest dobry aktorem xD Chciałem tylko powiedzieć ze gra niezle
ale nie miałby szans na wybicie sie gdyby nie naziwsko i koneksje ojca
ryj ma okropny 
w kazdym filmie mnie irytuje

i gra ciote

na dodatek jest zydem

i widac ze palma uderza do glowy

widac ze jest impotentem umysłowym skoro na ekranie umie tylko wypowiedziec napisany przez kogos innego fragment i za to wszyscy go lubia

ale jak juz sam musi cos powiedziec to sie kompromituje i wszystkich wkurza

jest wiele takich przykładów :d kolo jest poprostu glupi

i nie piszcie mi tutaj ze jestesm polaczkiem cebulaczkiem bo mu zazdroszcze ze doszedl do czegos
bo taka pseudo karriere ukierunkowana przez ojca to ja mam w dupie
pozdrawiam
Niedługo Makłowicz "popełni" samobójstwo ^^
Piwko za Makłowicza.
Ciekawe kto wybierał gości do tego programu, Makłowicz w tym zacnym gronie ma zdecydowanie największą wiedzę i w moim mniemaniu, największą klasę.
"Niby zwykły kucharz" O nie, nie, nie... Tego stwierdzenia bym nie ryzykował
Konto usunięte
2013-01-04, 11:59
Cytat:
walić ile wlezie w Arabów (terrorystów)
jedz smialo mordowac "terrorystow", ktorzy zrobili ci tyle zlego. przy okazji pomozesz oddac naszym przyjaciolom z wall street surowce i wplywy, ktorych potrzebuja, zeby moc sie o nas troszczyc
No k🤬a o ile wiem jointy są zakazane w Polsce więc o co chodzi?
3 razy zostałem złapany jak przechodziłem na czerwonym świetle. Od straży miejskiej mandat, policja mnie dwa razy puściła, jedynie pani coś sapała, że mogę jak już to przebiegać a nie przechodzić jak modelka po wybiegu. Kwestia rozmowy.
W Policji pracują ludzie których dość słabo chroni prawo, jednak co ciekawe jak się po nich zadzwoni to zawsze przyjeżdżali, miałem 3 przykłady będąc u znajomego na ruczaju. Z 2 strony nawet jak zamkną to na 24 godziny bo prawo polskie jest kulawe.
A ci którzy plują jadem, że za piwo ich pociecha została przyłapana a kibole nie, płakali by tak samo jakby policja przymykała oko na piwo. "Oni pijo w dzień a policja nic z tym nie robi, o!". Zauważmy, że tak samo rodzice chuliganów p🤬lą, że ich dziecko jest dobre a policja się uwzięła. No k🤬a.
Wracając do czerwonego światła, jestem wdzięczny, że za to ściagaja, bo w Polsce za przejechanie pieszego, nie ważne czy to jego wina czy nie, kierowca ma przej🤬e. A jak jużto zrobi na światłach to c🤬j w dupe umarł w butach.
Ps, nie widziałem jeszcze policji z psem w inny dzień niż mecze. Pewno zakopcili całe planty.
Punkt widzenia w tym kraju zależy często od punktu siedzenia.
Wracając do reszty jego wypowiedzi, najwazniejszej. Ma stu procentową racje.
Konto usunięte
2013-01-04, 13:06
Za młodego Stuhra ... nigdy piwo!
Konto usunięte
2013-01-04, 13:28
Najpierw Kuroń, teraz będzie Makłowicz
Konto usunięte
2013-01-04, 13:29
Tapioka napisał/a:
ja p🤬le, jeszcze raz zobacze, ze ktos sie sadzi do Stuhra, za to, ze wykonal swoja prace, czyli zagral w filmie to p🤬lne go w leb i zrzuce do Wisly z gangbang gownem i tym disco polowym szajsem co leci non top w radio... rownie dobrze mozna sie z🤬bac do taksowkarza, ze jedna reka kreci kierownica wchodzac w zakret.. aktor to aktor k🤬a, czepiajcie sie adwokatow co sprzedadza wszystko dla kasy. EOT
Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie k🤬a, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.
No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dz🤬ki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dz🤬ki właśnie i zdrajcy.
Konto usunięte
2013-01-04, 13:55
Kawagawa napisał/a:
Ja się rzucam do sztura. Aktor to nie k🤬a, to odpowiedzialność za role któe się przyjmuje, bo rola jaką się zagrało wpływa na bardzo wiele rzeczy.
No chyba że ktoś chce nosić sobie szaty aktorskiej dz🤬ki. I wtedy niech nie ma pretensji że ma opinię dz🤬ki właśnie i zdrajcy.
Zacna ilość ostrzeżeń na Twym koncie Panie... Ostrożności trochę bo popełnią Ci samobójstwo:)
Ale Stuhr juz mnie nie jara... i całe towarzystwo ogólnie nadajace się jedynie dospeluny , procz Makłowicza bez wyrazu bez smaku ... tępe uśmieszki.... Makłowicz już raczej w TVN nie bedzie miłym gościem:)
Gratuluje pięknej mowy....