Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Makłowicz o Państwie Polskim
konto usunięte • 2013-01-04, 0:54
Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-04, 13:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
matysek_alf 2013-01-04, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 16:05
Zgłoś
kokz666 2013-01-04, 16:27 1
Makłowicz mnie zaskoczył, niezwykle pozytywnie. Tym, jak bardzo inteligetnym jest człowiekiem, nie spodziewałem sie. Duze piwo dla niego, za to co mówi. OBY nie popełnił "samobójstwa".
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 16:37
Dokładnie, ma rację, widać to na każdym kroku. Wyobraźcie sobie, że u Nas kiedyś na wiosce psy w kominiarkach wpadły do kilku lokali i konfiskowali sprzęt DJ bo puszczali bez licencji!!! W dużych miastach to też widać najlepiej W KRK czy we Wrocławiu co weekend na rynkach rozgrywają się dantejskie sceny, dzicz spuszczona z łańcuchów i ani jednego złamasa z Policji czy Straży Wiejskiej nie widać !!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 17:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 17:26
Gdyby jego program kulinarny byłby emitowany właśnie na TVN to pewno zaraz po tej wypowiedzi, został by zdjęty z anteny "z powodu niskiego wskaźnika oglądalności"
Zgłoś
kothletino 2013-01-04, 19:44
Właśnie dowiedziałem się, że nie potrafię usunąć posta.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 20:21
Zgłoś
Vof 2013-01-04, 21:39 2
Zgłoś
Szczepol 2013-01-04, 22:14
z Roberta to dobry herbatnik jest. Piwko!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-04, 23:02
Zgłoś
!Timon 2013-01-05, 0:04
@weerion

Albo jesteś master trollem albo kiblujesz w 3 podstawówki.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 1:22
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 11:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem