Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!
Konto usunięte
2013-01-04, 13:57
@Tapiolka c🤬ja zrobisz, zesrasz się i zjesz. [Ta wypowiedź nie jest merytoryczna]
Szeryfian napisał/a:
Polska policja to nic innego jak tchórze którzy lecą na wysoką emeryturę po KILKU latach pracy.
Weź nie p🤬l o "KILKU" latach pracy bo prawie nikt tak szybko nie odchodzi ze służby! Po drugie po tych Twoich "KILKU" latach czyli po 15 latach służby masz 40% uposażenia więc to jest nie opłacalne! No chyba, że się jest komendantem to wtedy 40% z takiej wypłaty to jest i tak dużo! Ale mało który policjant zostaje komendantem przy tak krótkim stażu. A po trzecie kto Ci k🤬a bronił iść do Policji?! Składaj papiery i ogień! Też będziesz mógł odejść po "KILKU" latach na emeryturę. I uprzedzam pytanie: nie, nie jestem policjantem!
Konto usunięte
2013-01-04, 16:05
Cóż z tego, że mądrze gada skoro jego wypowiedź już utonęła w komentarzach o ż🤬dowskim rodzie Stuhrów?
Wiele mądrych wypowiedzi umyka nam właśnie dlatego, że zwala się banda idiotów chcących się podpiąć i wylewa swoje frustracje.
Polacy mają dokładnie to, na co zasłużyli bo jesteśmy narodem kłótliwym i małostkowym.
Makłowicz mnie zaskoczył, niezwykle pozytywnie. Tym, jak bardzo inteligetnym jest człowiekiem, nie spodziewałem sie. Duze piwo dla niego, za to co mówi. OBY nie popełnił "samobójstwa".
Konto usunięte
2013-01-04, 16:37
Dokładnie, ma rację, widać to na każdym kroku. Wyobraźcie sobie, że u Nas kiedyś na wiosce psy w kominiarkach wpadły do kilku lokali i konfiskowali sprzęt DJ bo puszczali bez licencji!!! W dużych miastach to też widać najlepiej W KRK czy we Wrocławiu co weekend na rynkach rozgrywają się dantejskie sceny, dzicz spuszczona z łańcuchów i ani jednego złamasa z Policji czy Straży Wiejskiej nie widać !!!
Konto usunięte
2013-01-04, 17:10
4:25 haha Linda taki kozak ale ze strachu zaj🤬 butle
Konto usunięte
2013-01-04, 17:26
Gdyby jego program kulinarny byłby emitowany właśnie na TVN to pewno zaraz po tej wypowiedzi, został by zdjęty z anteny "z powodu niskiego wskaźnika oglądalności"
Właśnie dowiedziałem się, że nie potrafię usunąć posta.
Konto usunięte
2013-01-04, 20:21
"Sztur" - jak myslalem, ze ten typek ma cos w glowie, niby kabareciarz, aktor, geny i wychowanie ojca, ktory jest klasa sama w sobie. Po tym co zobaczylem, to nawet karny k🤬s mu sie nie nalezy, bo pewnie by mu sie spodobalo. Watpie ze taki koles jak on mial by przesrane za palenie jointa. Poborcy podatkowi z pieskiem poedeszli by po autograf... Taki typ jak on nie wie co to znaczy represja najslabszych.
Vof
2013-01-04, 21:39
podpis użytkownika
O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
z Roberta to dobry herbatnik jest. Piwko!
Konto usunięte
2013-01-04, 23:02
Siemka jestem młody ( korzystam z tego serwisu bo lubię i CH komu do tego )
U mnie w szkole Nauczyciel wyraża aprobatę by jeden debil obrażał innych uczniów za ich zajęcia osobiste np granie w karty lub szachy serio u nas w szkole grać w to niewolno
gra w monetę znacie ? bierze się dużą monetę kręci się ją kolejno uderzając raz tylko raz jedna osoba może palcem walnąć by się kręciła jak z🤬b.... to kładzie się monetę na stole a on pięścią przyciska do stołu rozpędza się monetę by jeb......... w kostki palców przyłożonej pięści w to wolno grać
3 rozpędzone monety leje się krew serio ( nie przy dzieciach trza mocno rozpędzić monetę )
jeden z uczniów nazwał nas z🤬ba...mi masochistami i pedałami bo lubimy jak nas biją nauczyciel powiedział "No , właśnie a może byście grali w te swoje karty i monetę na pieniądze ( namawianie do hazardu jest karalne ale kij z tym )
dostał wpierd*l od nas bo powiedział to za nauczycielem poza tym nauczyciel nie zareagował i jak mu zwróciliśmy najpierw uwagę nauczyciel go bronił bo on czyta książkę ( gówno prawda ) i chodzi na zajęcia sportowe z wf z judo po północy w kościele zagranicą więc może ( mimo ze nauczyciel kablował na nas do dyry i śmiał się nam w twarz jak dopiero co nakablował i wracał od dyry BO GRALIŚMY W TYSIĄCA my nie robiliśmy jak on ) za to co zrobiliśmy na Policji zostaliśmy oskarżeni o hazard przemoc obrażanie funkcjonariusza szkoły ( ale nie uprawionego do takiego zachowania nosz k..... ) i o to że jesteśmy psychiczni bo okaleczamy się sami
ÓW niby ofiara wpierd*lu a w Polsce popełniają samobójstwo ludzie z kulą w głowie i plecach postrzeleni 5 razy i zawiązanymi rękoma fabryki i cukrownie likwidują i 1 zł za cukier jest 5 zł
i nikt nie wie kurva czemu ?
@weerion
Albo jesteś master trollem albo kiblujesz w 3 podstawówki.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Konto usunięte
2013-01-05, 1:22
z Makłowicza jest taki kucharz jak ze mnie baletnica... Prawdą jest to że jest znakomitym historykiem i umie naśladować jak małpa przed kamerami to co mu pokazą i jeszcze do tego nawijać. Nie miałem zamiaru tu nikomu ubliżać czy coś tylko wyjaśnić kwestie tego iż on nie jest kucharzem.
Konto usunięte
2013-01-05, 11:35
Szczurze sp🤬alaj