Niby zwykły kucharz ale mądrze gada!
Jak go spotkam to na własny koszt kupuje Wódkę i mu polewam!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-04, 1:08
On nie tylko kucharzem ale chyba jeszcze historyk i prawnik z tego co pamiętam.
konto usunięte
2013-01-04, 1:16
Niestety, ale to co mówi jest prawdą. Widać to na co dzień na naszych ulicach jeśli się dobrze przyglądniemy.
Osoba siedząca w samym środku parku za krzakami z puszką piwa schowaną za kurtką, zostanie zauważona natychmiastowo i wylegitymowana po czym dostanie mandat. Grupa łysych idiotów demolująca pół osiedla w środku nocy jednocześnie wydzierająca ryja jakoś przez policję nigdy nie jest zauważana. Polska policja to nic innego jak tchórze którzy lecą na wysoką emeryturę po KILKU latach pracy.
konto usunięte
2013-01-04, 1:24
konto usunięte
2013-01-04, 1:35
Dobrze mówi, szczur zamknij ryj i wypad z polski.
zresztą reszta pedalstwa przy stole też go wyśmiewa a nawet nie kumają o czym mówi.
konto usunięte
2013-01-04, 1:36
A szczur się obsrał i musiał swoje 5 groszy wtrącić. Trzeba celebrować posłuszeństwo wobec reżimu - zaowocuje to może angażem w kolejnym pokłosiopodobnym gniocie.
konto usunięte
2013-01-04, 1:39
@up Koniec Świata
Może i ich trzyma za mordę ale nie dał rozprzedać całego przemysł Niemca i innym Kapitalistą za przysłowiową złotówkę tak jak było z Hutą Katowice czy Stoczniami . Może i żyją biednie ale żyją NA SWOIM.
konto usunięte
2013-01-04, 1:45
@up
Może i się nie dał sprzedać, ale to dyktator i zamordysta. Mam nadzieję, że Białorusini również są tak zadowoleni z tego życia na swoim i nie marzy im się życie chociażby w takiej Polszy...
@up
lepiej mieć rudego za premiera który rżnie nas na każdym kroku
konto usunięte
2013-01-04, 1:50
Lukwap napisał/a:
@up
lepiej mieć rudego za premiera który rżnie nas na każdym kroku
@up
Rozumiem twoje rozczarowanie premierem, ale jednak z tym straszliwym rżnięciem to jednak trochę przesadzasz.
konto usunięte
2013-01-04, 2:04
wiecej go do tvn nie zaprosza
konto usunięte
2013-01-04, 2:12
Wybaczcie ale kiedyś lubiłem Stuhra.... ale za to co robił na ekranie... Rudy jest rudy i nawet jak jest blondynem to bedzie rudy.... Pozdrawiam w 2013 roku...