Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Marsz antyfaszystów.
konto usunięte • 2013-11-09, 19:53

Wspaniały, pokojowy marsz antyfaszystów, który odbył się dzisiaj w Warszawie.
I te patriotyczne hasła! W sam raz przed 11 listopada.
Nic dodać, nic ująć
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blantek87 2013-11-09, 21:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-09, 21:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
białywęgorz 2013-11-09, 21:49
Tyle lewactwa w jednym miejscu. Same folksdojcze...

Zgłoś
konto usunięte 2013-11-09, 21:49 2
Moim zdaniem pochodzenie to pewna forma szczęścia.
Mogliśmy się urodzić w lepiance jako jeden z członków plemienia, ewentualnie jako biedne dziecko w Rumunii.
W jeszcze innym przypadku mogliśmy być poczęci w jakimś kraju bez historii.

ALE jako że wszystkim tu zebranym udało się urodzić w kraju z TAKĄ tradycją, pięknymi obyczajami, historią jaką zazdroszczą nam inne narody.

To myślę że należy być dumnym, szczęśliwym.

Tacy debile którzy nie przyznają się do narodowości, to ludzie którzy spali na historii, albo ludzie którzy są krótkowzroczni i pod wpływam dzisiejszej biedy w naszym kraju nie dostrzegają piękna które było, tylko to co jest obecnie. Nie mówię żeby żyć historią, lecz być dumnym że w tym skrawku ziemi na którym stąpam, takie a nie inny wydarzenia miały miejsce.
Zgłoś
Komun3 2013-11-09, 21:52 1
Zgłoś
Ciesin 2013-11-09, 22:11
Gdybym nie urodził się Polakiem, to już dawno by mnie tu nie był. I całe Wasze szczekanie i plucie jadem mam w dupie. Właściwie, to nawet nie musicie się spinać, bo przy pierwszej lepszej okazji stąd zmiatam - więcej kraju dla Was.

Prawda jest taka - niezależnie ile Wasi dziadkowie i ojcowie się nakrzyczą, jak to walczyli o Polskę - ta Polska od 1939 roku nie istnieje. Komuna jak była, tak jest. Syf, bieda, rozpiździaj, absurdy, kompleksy i wewnętrzne konflikty, bo pomimo tego iż wszyscy jesteśmy szaraczkami, to większość widzi tylko biel i czerń. Lewak, albo faszysta, heretyk, albo katol, złodziej, albo wyświęcany bohater narodowy. A wielka i dumna Rzeczpospolita w którą wierzycie, już niestety nie funkcjonuje.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-11-09, 22:36 2
Zgłoś
presscot 2013-11-09, 22:37 1
Zgłoś
piter1372 2013-11-09, 22:47
Błagam, zabijcie to nim złoży jaja....
Zgłoś
SharpSe 2013-11-09, 22:53 2
up

Właśnie nie do końca zrozumiałeś kolego o co biega. Każdy z nas rodzi się "tabula raza" i tylko i wyłącznie od środowiska zależy czy jesteś wierzący, czy z patologi, czy w Polsce czy w Somalii. Nie wmówisz mi czy coś takiego jak dusza (w innych religiach nazywane Widz, Swiatło) nie istnieje. Stań przed lustrem, popatrz w swoje oczy i odpowiedz sobie na pytanie. Kim jestem? Myślenie nie boli i nie pisz takich bzdur.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-09, 22:59 3
Zgłoś
presscot 2013-11-09, 23:03 1
Zgłoś
R4d0 2013-11-09, 23:03
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-09, 23:06
Ale ta c**a urodziła się ruda
Zgłoś
SharpSe 2013-11-09, 23:38
presscot napisał/a:

Postaraj się jaśniej wysłowić i sprecyzować co masz na myśli. Czy ja komukolwiek wmawiam że nie istnieje coś takiego jak dusza? "Myślenie nie boli..." - do czego odnosi się to błyskotliwe podsumowanie? Jak popatrzę w lustro zacznę myśleć?

Jeśli Niemiec w Niemczech płaci podatki, to też go to czyni Polakiem? Zastanawiałeś się kiedyś czy myślałbyś podobnie gdyby matka Cię porzuciła i wychowałbyś się w buszu? A co by było gdybyś wychował się na bliskim wschodzie lub w Azji, też myślałbyś podobnie?

Zaczynasz manipulować pewnymi faktami. Niech ci bedzię jasiu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem