👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@smyndryl
Pisze z poziomu forum, nie strony głównej więc od razu widzę.
Pisze z poziomu forum, nie strony głównej więc od razu widzę.

Jest coś co można zrobić legalnie, żeby zmienić to gówno ale to raczej nierealne, trzeba by oddać >75% głosów na np. Kongres Nowej Prawicy, dlaczego >75%? Bo trzeba by zmienić konstytucje,
Polacy zawsze byli wielkim narodem. Jednak od zawsze w naszej historii politycy niszczyli nasz kraj.

Skrajuchy i oszołomy pokroju Cejrowskiego, Kaczyńskiego, Korwina-Mikke i innych kaleków politycznych skutecznie obrzydzają mi patriotyzm, robiąc sobie z niego polityczną szopkę. O kiboloidalnych troglodytach i innych łysych hakenkrojcach to już nawet szkoda gadać.

XxxX66 napisał/a:
rozumiem, ze to 32% to podatek dochodowy? To trochę cię zmartwie bo masz jeszcze VAT, wiec kradną ci troche więcej.
Na całe szczęście jeszcze VAT-u nie muszę odprowadzać.
XxxX66 napisał/a:
Bo jak sie myśli, że jedyne partie na jakie można oddać głos to te które są obecnie w parlamencie to nie, nie będzie inaczej
Poza parlamentem nie ma nikogo, kto byłby na tyle silny i miał na tyle dobre pomysły, że zająć się rządzeniem krajem. Korwin? Daruj sobie. Cenie faceta, ale jego pomysły mają się nijak do rzeczywistości.
Coś Cejrowski pie*rzy głupoty... "Nie da sie reformować zepsutego systemu" ? Jak jest dobry to po jakiego ch*ja go reformować. Reforma powinna przynieść poprawę, bo po to się ją robi... Chyba Wojtuś Yerby się nie napił z rana :/

Po obejrzeniu tego z jednej strony mam ochotę pobawić się w Painkilera i dać policji dubeltówki do ręki... a temu, kto montował ten filmik i puścił Panią Turunen podczas hymnu pogratulować inteligencji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie