👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiście mi się podoba, jak zmanipulowani do granic możliwości przez portale pokroju "niezalezna" wyzywają skrajnie zmanipulowanych przez portale pokroju "gazeta.pl" od lemingów, a ci drudzy tych pierwszych od nazioli. To jest tak smutne, że aż paradoksalnie niemal zabawne.

Orzeł w sercu, hymn na ustach. Tak obalmy rządy Tuska! BÓG HONOR OJCZYZNA!

@gordonviet
nie lepiej niech siedzi na dupie przed kompem i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy.
nie lepiej niech siedzi na dupie przed kompem i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy.

@gordonviet
czerwień w sercu, fałsz i zdrada oto Twoja jest porada... tyle w temacie!
czerwień w sercu, fałsz i zdrada oto Twoja jest porada... tyle w temacie!

Koniec Świata
Czy Twój dziadek nie służył czasem w Gestapo? A to że na nikogo nie głosowałeś świadczy tylko o tym że Polskę masz w dupie!!! Może tak Ci dobrze bo wujek robił w Amber Gold a ciotka OLT!!!
POLSKO POWSTAŃ!!!
Czy Twój dziadek nie służył czasem w Gestapo? A to że na nikogo nie głosowałeś świadczy tylko o tym że Polskę masz w dupie!!! Może tak Ci dobrze bo wujek robił w Amber Gold a ciotka OLT!!!
POLSKO POWSTAŃ!!!

riverisland83 napisał/a:
Koniec Świata
Czy Twój dziadek nie służył czasem w Gestapo? A to że na nikogo nie głosowałeś świadczy tylko o tym że Polskę masz w dupie!!! Może tak Ci dobrze bo wujek robił w Amber Gold a ciotka LTE!!!
POLSKO POWSTAŃ!!!
LTE? Wuja, jak już coś piszesz to chociaż, sprawdź jak się firma nazywała.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie