👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

C🤬l i tyle! Zamiast się wziąść do pracy, siedzi i nagrwa nikomu nie potrzebne scierwo! IDŹ PRECZ!!!!! KABZDZIOCHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Showmaster napisał/a:
C🤬l i tyle! Zamiast się wziąść do pracy, siedzi i nagrwa nikomu nie potrzebne scierwo! IDŹ PRECZ!!!!! KABZDZIOCHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do filmiku, dobrze gada, polać mu ; d

suchy945 napisał/a:
kirek4 napisał/a:Oby to nigdy się nie stało z naszym sadisticem !
To już się dzieje
To już się stało.

Dante69 napisał/a:
Czy gdy słyszyszycie tego typu tyrady o wszechobecnych debilach, nie pojawia się jakaś mała iskierka zrozumienia że to właśnie o mnie może chodzić.
Tak, zdecydowanie czytając zdanie, które napisałeś, pomyślałem; "Tak, to właśnie o Dantego69 może chodzić."
:obrazek pszczoły adolfa hitlera, nie wiem jaki jest kod:

To jest tak zwany syndrom pustej głowy, braku pomysłów, kreatywności, myślenie stereotypowe itp. Spoglądając na same tagi do tego filmiku stwierdzić można, że kwejk to jeden wielki syf dla gimnazjalistów, którzy nie mają co w domu robić. Kopiowanie i wklejanie tego samego to czynność poniżej poziomu, ale nie przeszkadza to w tym, żeby ludzie dawali łapkę w górę, łapka za łapką i tych łapek się nazbiera sporo.

Showmaster napisał/a:
Czemu 22 lata temu Katarzyny nie było

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie