📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:14

ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica

Osoby które pragną zobaczyć przyszłość naszej cywilizacji, polecam obejrzeć film pt. "Idiokracja" (Idiocracy 2006). Świętnie ukazuje dalsze konsekwencje, wynikające z obecnej rozrywki i stylu życia.
matiosno napisał/a:
ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica
![]()
Między kwejka i jest zabrakło Ci słowa "niestety"

Najciekawsze jest to, że dorosły facet zajmuje się takimi pierdołami a innych wyzywa od debili. Jakie on musi mieć nudne życie....

Lechowicz?Aaaa...To ten koleś który zbłaźnił się filmikiem "Martin mutuje chomika"

@cerberus - sadistic był taką "poważną" stroną dopóki nie zniszczyły go neo kiddies, trololo wrzucę film z youtube'a i ps3>xbox ppl. Może my zachowujemy się jak stare dziady ale nazwa portalu zobowiązuje. Kiedyś działało to na takiej zasadzie - na harda świetne, naprawdę hard filmy. Czarne filmiki służyły do stłuczek, wymuszeń drogowych, bolesnych faili, bab za kierownicą itp. Teraz czarne filmiki można by nazwać "krejzi samosia".
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
babycow napisał/a:
Jeszcze do nie dawana, na sadolu byla reklama kwejka....

prawda... byłem w tatrze po angielsku to jak głupi siedziałem, kiedy wszyscy się śmieli ze słów "FUCK" i "BITCH", kiedy ja nie ;(
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie