👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica

Osoby które pragną zobaczyć przyszłość naszej cywilizacji, polecam obejrzeć film pt. "Idiokracja" (Idiocracy 2006). Świętnie ukazuje dalsze konsekwencje, wynikające z obecnej rozrywki i stylu życia.
matiosno napisał/a:
ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica
![]()
Między kwejka i jest zabrakło Ci słowa "niestety"

Józef Ka. napisał/a:
Osoby które pragną zobaczyć przyszłość naszej cywilizacji, polecam obejrzeć film pt. "Idiokracja" (Idiocracy 2006). Świętnie ukazuje dalsze konsekwencje, wynikające z obecnej rozrywki i stylu życia.
Oglądałem

Najciekawsze jest to, że dorosły facet zajmuje się takimi pierdołami a innych wyzywa od debili. Jakie on musi mieć nudne życie....

Lechowicz?Aaaa...To ten koleś który zbłaźnił się filmikiem "Martin mutuje chomika"

@cerberus - sadistic był taką "poważną" stroną dopóki nie zniszczyły go neo kiddies, trololo wrzucę film z youtube'a i ps3>xbox ppl. Może my zachowujemy się jak stare dziady ale nazwa portalu zobowiązuje. Kiedyś działało to na takiej zasadzie - na harda świetne, naprawdę hard filmy. Czarne filmiki służyły do stłuczek, wymuszeń drogowych, bolesnych faili, bab za kierownicą itp. Teraz czarne filmiki można by nazwać "krejzi samosia".
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
babycow napisał/a:
Jeszcze do nie dawana, na sadolu byla reklama kwejka....

tak już jest w tych czasach, że gówno najbardziej się sprzedaje.
prawda... byłem w tatrze po angielsku to jak głupi siedziałem, kiedy wszyscy się śmieli ze słów "FUCK" i "BITCH", kiedy ja nie ;(
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie