Jakbym się skupił to bym zrobił sobie lepszego gnata w garażu... jak ktoś chce to zrobi czy z drukarka czy bez, nawet bez było by prościej...
@up no właśnie nie było by prościej. Weź pod uwage to, że taki projekt broni będzie do ściągniecia z neta, wiec jedyne co musisz zrobić aby stworzyc broń to zaimportować projekt do kompa i nacisnąć OK, a pozniej to złożyć (do czego też będzie instrukcja).
W sumie jak przyjdą te czasy, że taka drukarka będzie w każdym domu, to tyle korporacje na tym stracą, że ja jebie. Na przykłąd klocki lego - zamiast kupić zestaw, każdy bedzie mógł sobie ściągnąc z neta nielegalny plik CAD z projektem tych klocków i wydrukować w domu za grosze:)
W sumie jak przyjdą te czasy, że taka drukarka będzie w każdym domu, to tyle korporacje na tym stracą, że ja jebie. Na przykłąd klocki lego - zamiast kupić zestaw, każdy bedzie mógł sobie ściągnąc z neta nielegalny plik CAD z projektem tych klocków i wydrukować w domu za grosze:)
ja już drukuje rakiety ziema powietrze bede nak🤬iał w sylwestra

podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
Jeśli drukarki 3d staną się tak popularne, to piractwo i jego zasięg nabiorą nowego znaczenia.

Ta tylko ciekawi mnie ile było nieudanych prób, oraz ile ludzi (laików) zabije się po pierwszym wydrukowaniu z powodu złej jakości wyrobu. Drukarki 3D owszem mogą wejść do powszechnego użycia ale mosewej produkcji nigdy nie zastąpią, dlatego że koszt druku oraz CZAS jest niewspółmiernie większy.
Żydomasońskosocjalistycznoc🤬jumujocotamjeszcze lobby już szykuje nowe restrykcje.
podpis użytkownika
KABUM!
Ja bym sobie kupił taką drukarkę.
Wydrukował bym na niej części do tej drukarki i złożył drugą drukarkę. Potem na obu bym drukował części itd.
Kiedy bym miał kilkaset takich drukarek, drukowałbym karabiny i sprzedał Korei płn., która za ich pomocą podbiła by Chiny i zajęła ich arsenał, co wywołało by wojnę atomową na świecie i jego zagładę.
Wydrukował bym na niej części do tej drukarki i złożył drugą drukarkę. Potem na obu bym drukował części itd.
Kiedy bym miał kilkaset takich drukarek, drukowałbym karabiny i sprzedał Korei płn., która za ich pomocą podbiła by Chiny i zajęła ich arsenał, co wywołało by wojnę atomową na świecie i jego zagładę.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

Mógłby napisać książkę o tym wszystkim o czym robi reportaże, umiejętność kojarzenia, zbierania do kupy, pewnych przesłanek, faktów, domysłów ma godną pozazdroszczenia, nawet jeśli są to to tylko jedne z wielu możliwości wytłumaczenia czegoś. Czytałoby się jednym tchem

Broń jest do wydrukowania, łuski też będą. Proch strzelniczy można zrobić w domu (poradniki internetowe). No cóż ludzie będą się zbroić. Człowiek od zawsze miał broń by chronić siebie swoich bliskich i jego mienie. Rządy od zawsze chciały nas rozbroić, ale w erze internetu i rosnącej wolności, to się zmieni. Swoja drogą ja bym sobie kupił drukarkę drukującą metalem. Zrobił bym jakiś miecz, albo kuszę i bawił się na działce. Wizja tego, że będę mógł sobie drukować co będę chciał daje takie uczucie wolności, że idzie się zesrać. Czekam aż na hardzie będą filmiki z tym co wydrukowali ludzie i zdołali sobie wsadzić w dupę

Zabronią tego prędzej czy później.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org