A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.

Śpieszno mu było do Jana Pawła, hmm...
Kontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
A tak bardziej na poważnie to wkurzają mnie takie ameby co to gdy się pas rozpoczyna, to oni wrzucają kierunek (o ile w ogóle), żeby w połowie pasa dopiero go zmienić. Skoro pas dopiero się rozpoczyna, to możesz go na samym jego początku zmienić i wtedy nawet nie musisz w lusterko patrzeć. Ale nie lepiej poczekać ze zmianą, aż może ktoś będzie cię wyprzedzać tym nowym pasem.
Ale pj posiadasz?
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!
Czytajac Twoje madrosci oraz Tobie podobnych z🤬bow, upewniam sie, ze dzieki temu jak sie zachowuje na drodze, nadal zyje!!!
I spokojnie poczekam na Twoje nagranie obserwujac dzial HARD... lol

Kontrowersyjnie powiem: wina passata, choć na życzenie wariata.
Kontrowersyjnie powiem: kup se okulary.
Renault najechał na krawężnik zanim passat zaczął się zbliżać w ogóle. 7 sekunda.
Wlaczony kierunkowskaz oznacza ZAMIAR wykonania manewru np. zmiany pasa, a nie POTWIERDZENIE wykonania tego manewru!
Moze jestem jakis uposledzony ale wlaczajac lewy kierunkowskaz, mimo wszystko, upewniam sie, ze Tobie podobny debil za mna, to zrozumial, i nie bedzie na sile mnie wyprzedzal!
Włączenie kierunkowskazu nie zwalnia z obowiązku upewnienia się czy możesz bezpiecznie wykonać manewr.
Jesli ktoś jedzie jak dumny wygrany PJ w konkursie Lays to może być zaskoczony, że ktoś go wyprzedza....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie