W wieku 13 lat wyjedzie czołgiem z jednostki . ,🤣Zamiast karać należy wykorzystać jego nieprzeciętne zdolności , poprawczak biegunowo odbiega od swojej nazwy
Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu 10-letnie dziecko pochodzenia romskiego prowadziło skradziony samochód. Omal nie potrąciło innego dziecka, a auto rozbiło się na ogrodzeniu posesji.
Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu mały cygan ukradł samochód i spowodował wypadek, stwarzając zagrożenie dla zdrowia i życia człowieka oraz zniszczył czyjąś własność.
Tak to brzmi po polsku.
[ Dodano 2025-04-13, 22:26 ]
Jaki to ROM? To przecież jest cygan.
Z małej. Poprawiłem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu mały cygan ukradł samochód i spowodował wypadek, stwarzając zagrożenie dla zdrowia i życia człowieka oraz zniszczył czyjąś własność.
Tak to brzmi po polsku.
Z małej. Poprawiłem.
Dzięki. Ta poprawność polityczna to taka podstępna bestia, że nawet mnie dopadła.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.U nich już i młodsze potrafią jeździć busami , za to nasze dziesięciolatki bez smartfona nie potrafią się nawet załatwić w kiblu.
Poerdolisz głupoty nie wrzucaj wszystkich do jednego worka są dzieciaki które żyją z „ograniczeniami” technologii wszystko rękach rodziców a to zwykły mały brudas którego od małego uczą kraść … gw🤬cic itd więc nauka sp🤬alnia przed psami skradzionym autem to pewnie taki chrzest od guru za parę lat wykorzystają go i to nie do czołgu tylko jakiegoś napadu … powinno się utylizować to h🤬jstwo do pieca przerobić na prąd i ciepło i h🤬j po sprawie tak samo każda emigracyjna nacje która odp🤬la
[ Dodano: 2025-04-14, 04:09 ]
„Imigracyjna”musiałem poprawić hehe k🤬a 4 rano ciężko czysto myśleć

I to sprawa o której mówiłem moim krewnym którzy chcą głosować na PO, że jeszcze z cyganami sobie tyle lat nie poradziliśmy, że oni się nigdy nie asymilują, utrzymywanie tu ich kosztuje ogromne pieniądze Polskiego podatnika a sprowadzamy sobie kolejny problem - nielegalnych imigrantów którzy będą tacy sami albo dużo gorsi, a mimo to ludzie chcą w to brnąć, tragedia…
Nie ludzie tego chcą tylko lewacy proszę nie obrażać normalnych obywateli