Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Młody Cygan kierowca
Piterus • 2025-04-13, 21:21
Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu 10-letnie dziecko pochodzenia romskiego prowadziło skradziony samochód. Omal nie potrąciło innego dziecka, a auto rozbiło się na ogrodzeniu posesji.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-04-13, 21:22 54
Zgłoś
Duczki1234 2025-04-13, 21:33 9
K...10 lat

W wieku 13 lat wyjedzie czołgiem z jednostki . ,🤣Zamiast karać należy wykorzystać jego nieprzeciętne zdolności , poprawczak biegunowo odbiega od swojej nazwy
Zgłoś
Manolito666 2025-04-13, 22:18 22
Jaki to Rom? To przecież jest Cygan.
Zgłoś
żmij 2025-04-13, 22:24 26
Piterus napisał/a:

Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu 10-letnie dziecko pochodzenia romskiego prowadziło skradziony samochód. Omal nie potrąciło innego dziecka, a auto rozbiło się na ogrodzeniu posesji.

Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu mały cygan ukradł samochód i spowodował wypadek, stwarzając zagrożenie dla zdrowia i życia człowieka oraz zniszczył czyjąś własność.

Tak to brzmi po polsku.

[ Dodano 2025-04-13, 22:26 ]
Manolito666 napisał/a:

Jaki to ROM? To przecież jest cygan.

Z małej. Poprawiłem.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Manolito666 2025-04-13, 22:37 9
żmij napisał/a:

Na osiedlu Kaduk w Nowym Sączu mały cygan ukradł samochód i spowodował wypadek, stwarzając zagrożenie dla zdrowia i życia człowieka oraz zniszczył czyjąś własność.
Tak to brzmi po polsku.
Z małej. Poprawiłem.

Dzięki. Ta poprawność polityczna to taka podstępna bestia, że nawet mnie dopadła.
Zgłoś
bleblebator1 2025-04-13, 22:42 20
Pies pomyślał i od razu skuł cygana, bo te małe cygańskie rączki jeszcze by zaj🤬y blachę, broń, kajdanki, portfel i na dokładkę radiowóz.

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Damz 2025-04-14, 0:43 1
Swoją jazdą skradł mi serce
Zgłoś
Jasiek93 2025-04-14, 0:46 4
Policjant się nie cackał. Mam nadzieję, że śmierdzący cygan dostał jeszcze parę gum
Zgłoś
M_A_X 2025-04-14, 1:04 4
U nich już i młodsze potrafią jeździć busami , za to nasze dziesięciolatki bez smartfona nie potrafią się nawet załatwić w kiblu.
Zgłoś
aligator 2025-04-14, 4:00 6
M_A_X napisał/a:

U nich już i młodsze potrafią jeździć busami , za to nasze dziesięciolatki bez smartfona nie potrafią się nawet załatwić w kiblu.

Poerdolisz głupoty nie wrzucaj wszystkich do jednego worka są dzieciaki które żyją z „ograniczeniami” technologii wszystko rękach rodziców a to zwykły mały brudas którego od małego uczą kraść … gw🤬cic itd więc nauka sp🤬alnia przed psami skradzionym autem to pewnie taki chrzest od guru za parę lat wykorzystają go i to nie do czołgu tylko jakiegoś napadu … powinno się utylizować to h🤬jstwo do pieca przerobić na prąd i ciepło i h🤬j po sprawie tak samo każda emigracyjna nacje która odp🤬la

[ Dodano: 2025-04-14, 04:09 ]
„Imigracyjna”musiałem poprawić hehe k🤬a 4 rano ciężko czysto myśleć
Zgłoś
Maculata 2025-04-14, 4:56 4
Więcej socjalu i normalizowania kradzieży!
Zgłoś
Glauberyt 2025-04-14, 6:08 9
I to sprawa o której mówiłem moim krewnym którzy chcą głosować na PO, że jeszcze z cyganami sobie tyle lat nie poradziliśmy, że oni się nigdy nie asymilują, utrzymywanie tu ich kosztuje ogromne pieniądze Polskiego podatnika a sprowadzamy sobie kolejny problem - nielegalnych imigrantów którzy będą tacy sami albo dużo gorsi, a mimo to ludzie chcą w to brnąć, tragedia…
Zgłoś
aligator 2025-04-14, 6:17 6
Glauberyt napisał/a:

I to sprawa o której mówiłem moim krewnym którzy chcą głosować na PO, że jeszcze z cyganami sobie tyle lat nie poradziliśmy, że oni się nigdy nie asymilują, utrzymywanie tu ich kosztuje ogromne pieniądze Polskiego podatnika a sprowadzamy sobie kolejny problem - nielegalnych imigrantów którzy będą tacy sami albo dużo gorsi, a mimo to ludzie chcą w to brnąć, tragedia…

Nie ludzie tego chcą tylko lewacy proszę nie obrażać normalnych obywateli
Zgłoś
puszek1964 2025-04-14, 8:39 2
Pewnie rodziców wyjebią z roboty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie