Plansza Weidera.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
kulturystyka.pl/atlas/ znajdziecie tu wszystko o ćwiczeniach
@Up Sami znawcy widzę
A gościu jest ok, coś tam wyćwiczył, jako amator dzieli się swoja wiedza jak zacząć. Plus dla niego za to, że robi cokolwiek (w odróżnieniu od 95% Sadoli
). Minus za wycisk zza karku na plecy (WTF?).
A gościu jest ok, coś tam wyćwiczył, jako amator dzieli się swoja wiedza jak zacząć. Plus dla niego za to, że robi cokolwiek (w odróżnieniu od 95% Sadoli
@Kris LaMuerte
Zaczyna się od ACT, a później ćwiczysz wg treningu FBW. Przysiady i martwy to podstawa a nie klata. boszeeee....
Zaczyna się od ACT, a później ćwiczysz wg treningu FBW. Przysiady i martwy to podstawa a nie klata. boszeeee....
heh.. I pomyśleć, że to wszystko za pieniądze z yt. Nie pracuje tylko żyje sobie z oglądalności.. Bajka
T-Will dobrze mówisz. Chodzę od roku na jedną z większych siłowni w Krakowie, koksów tam może i jest sporo, ale nie jacyś patrzący żeby się pośmiać, a wręcz pomóc, dobre chłopaki . Są trenerzy zawsze zapytasz jak co i po co robić. Noi dupeczki zajebiste. W domu żadnej motywacji nie miałem i mi się nie chciało.
Nie wiem gdzie Wy chodzicie na te siłki, jeśli się z was tam śmieją.... U mnie było tak samo jak u spidi347, może koksy tam są, ale właśnie zawsze Ci pomogą, jeśli ktoś widzi że źle robisz ćwiczenie to podejdzie i pokaże jak je poprawnie wykonać. Można prawie ze wszystkimi pogadać i poznać trochę ludzi, pooglądać dupcie, bo na aerobiku się ich trochę kręciło
. I nie widziałem, żeby ktokolwiek się tam śmiał z kogoś innego, nawet jeśli wyglądał jak anorektyk... Każdy od czegoś zaczyna i przynajmniej temu komuś się chce coś ze sobą zrobić, nie tak jak innym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie