Cześć wszystkim. Zamieszczam krótką fotorelację z mojej przygody po dwukrotnym zerwaniu wiązadła krzyżowego przedniego w kolanie. Pozdrawiam personel medyczny ,dzięki któremu wracam do sprawności bo być może są na tym forum.
smc
Wczoraj 19:31
Staraj się nie myć w Gangesie i wyrzuć z diety nietoperze.
Enjoy!
Tylko dlatego że materiał własny, dam Ci piwo.
Wiesz, dla Ciebie to może było przeżycie i stres i tak dalej, ale wstawiasz poszytą nogę, straszne i wogle, ale to nic takiego co wstrząsnęło by Sadolem... 🤷🏻♂️
Do tego tyle fotek, a wszystkie takie same, weźże oszczędzaj miejsce na serwerach. 😉
Chyba że to tylko moje odczucie.
Wracaj do zdrowia i dbaj o siebie.
Powodzenia. 🙏🏻 Shaolin.🙅🏻
A jak zerwałeś więzadło?
Trzymam kciuki za powrót do zdrowia i uważaj na... narty
Polecam takie coś skoro nie umiesz chodzić
wiedze, ze rekonstrukcja wiazedel z pateli. mi robili raz z miesni uda, na drugi raz z pateli. lakotka tez mi jebla.
za trzecim razem, musieli pobrac kosci z miednicy, w formie cylindru, aby najpierw kolano wypelnic. musialo zostac wypelnione, bo po trzecim wiertrze sruby bylyby luzne. tera w lewym z jednym wiazadlem juz jakos 6 lat od tego zabiegu. powiedzialem sobie, p🤬le, wole troche trenowac i sam stabilizacje skompensowac miesniami, zanim znowu pod skalpel.
pazuzu napisał/a:
Polecam takie coś skoro nie umiesz chodzić
Brawo! Dobrze sobie radzisz 💪
Muszę zapytać, bo nie daje mi to spokoju. Nogi golisz bo twój chłopak lubi gładkie czy do operacji cię ogolili?
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
Naprawdę kogoś to obchodzi?
ŻóltoCzarnyŻ🤬dPedał napisał/a:
Muszę zapytać, bo nie daje mi to spokoju. Nogi golisz bo twój chłopak lubi gładkie czy do operacji cię ogolili?
Twoja matka mówiła,że lubi gładkie więc wydepilowali przed operacją i tak już zostało
[ Dodano 2025-06-29, 22:11 ]
JoSeed napisał/a:
A jak zerwałeś więzadło?
Jebło to jebło ,po co drążyć
Szybkiego Powrotu do zdrowia! 💪🏻
hugo283 napisał/a:
Twoja matka mówiła,że lubi gładkie więc wydepilowali przed operacją i tak już zostało
Jebło to jebło ,po co drążyć
Zgadza się . Moja matka mówi, że pedały powinny golić nogi 😁
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż🤬dowski spisek.
JoSeed napisał/a:
A jak zerwałeś więzadło?
Powiedziałby Ci ale wyszło by, że jest totalnym gamoniem i meletepą
Nie przejmuj się nimi , po prostu lubieją takie ładne nogi