📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

Bardzo dobrze! Na chama drzwi otwierać i niech te lamusy nauczą się bezpiecznie jeździć.
U mnie normą jest, że motocykliści zapierdzielają 150km/h w terenie zabudowanym.
Dlatego gmina porobiła wysepki aby pieszym było bezpieczniej przejść na drugą stronę ulicy i tym matołom trudniej było wyprzedzać.
U mnie normą jest, że motocykliści zapierdzielają 150km/h w terenie zabudowanym.
Dlatego gmina porobiła wysepki aby pieszym było bezpieczniej przejść na drugą stronę ulicy i tym matołom trudniej było wyprzedzać.
sadolus90 napisał/a:
Bardzo dobrze! Na chama drzwi otwierać i niech te lamusy nauczą się bezpiecznie jeździć.
Nie wiem gdzie mieszkasz ale my tu w Polsce mamy instytucję która nazywa się policja i zajmuje się takimi sprawami.

Nie ma piwa , wszystkie filmy są na sadolu i wszystkie widziałem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie