wątpie żeby to był jego kanał na sadisticu, wiec możecie przestać do niego pisać.
@benalizah, on przecież był po ostrej masówce i dltego go podlało, w 84 dni zrobił redukcje. On ćwiczy już pare lat chyba.
@benalizah, on przecież był po ostrej masówce i dltego go podlało, w 84 dni zrobił redukcje. On ćwiczy już pare lat chyba.
mialem napisac ze jest wporzo ale typ z miejsca pokazuje faki do publicznosci wiec jest zerem na starcie i daleko nie zajedzie co najwyzej na prostowanie nosa jak dostanie w pape za to ,pozdrawiam.
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit

Dlaczego większość motywacji odnosi się tylko do sportu? Nie żeby było to coś złego, ale jest wielu wynalazców czy naukowców, którzy osiągnęli swój sukces dzięki setkom godzin spędzonych w książkach. Czyżby takie dokonania nie były tak "efektowne" jak kaloryfer na klacie? Chętnie bym obejrzał dobry film motywacyjny, ale bez krzyczącego murzyna w tle i drugiego pakującego na siłce.
Kanał: kulturystyki100pro
Większość napinaczy zamiast napier*alać na siłowni to napier*dalają po klawiaturze otwierając kolejną paczkę czpisów
Tylko tak dalej! Pozdro
Większość napinaczy zamiast napier*alać na siłowni to napier*dalają po klawiaturze otwierając kolejną paczkę czpisów
Tylko tak dalej! Pozdro
p🤬li jak potluczony. pomijajac fakt, ze sam sobie zaprzecza, moglby nagrywac kasety dla amway
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!

Olaboga grubas schudł, dajmy mu nobla i oscara. A to jego p🤬lenie motywacyjne to ciężko zdzierżyć. Wszystko się sprowadza do kilku wyświechtanych formułek: walcz o swoje marzenia, nie przejmuj się jak się z ciebie śmieją bo potem ci sami będą cię ubóstwiać i przepraszać, wszystko się może zdarzyć itd. Jara się jakby c🤬j wie co osiągnął.
a klaty 0... co za p🤬da z tego typa, lepsza forme wylapalem bez diet w ciagu 2 miesiecy na drazkach
Dużo w jego sylwetce robi światło, dobry body fat ale na żywo gdyby miał na sobie koszulkę większość uznałaby, że to lewacki suchoklates.
Cytat:
Gratulejszyn ;]
Jak możesz to wrzuć jeszcze swój plan treningowy, dietkę i jakie odżywki brałeś, to za zgodą sobie podpatrzę i wrzucę do swojego treningu ;]
Dołączam do prośby bo mam mini-siłkę w domu ale ćwiczę byle jak i nieregularnie bez żadnej diety ani odżywek no ale coś tam to dało. Może się kiedyś zmotywuje i zacznę konkretnie ćwiczyć.
podpis użytkownika

zypon napisał/a:
gratuluję! niech z🤬by hejtują. ale powinieneś jeszcze klatkę piersiową dopracować... też mam z tym problem - zmieniam plany treningowe a tu prawie żadnych zmian ... może dieta....?
Każdy szanujący się facet wie , że głównym męskim atrybutem nie jest sztucznie dopompowana łapa , dobra k🤬a jest ale jest coś ważniejszczego KLATA nic, absolutnie nic nie może się równać z dobrze dop🤬loną klatką piersiową , w przypadku prawdziwego faceta powinna byc tak doj🤬a żeby ów osobnik mógł postawić na niej szklankę z szejkiem proteinowym ( patrz Arnold ) Kluczem do sukcesu jest wcale nie duża masa a konkretny skupiony na klatce piersiowej trening dop🤬lajacy , niszczący naszą klatę przez 3 dni po treningu . Dlatego radze ci Pop🤬l system i rób klate 2 - 3 x w cyklu tygodniowym z dwu dniowymi przerwami przy dobrych ciężarach ( dostosowanych do ciebie ) Klata ci tak wyp🤬oli w przód że wszystkie koszule i marynary wymienisz w trzy migi

A co do tych filmików to wk🤬ia mnie pajac . p🤬li że w 84 dni sp🤬olił z takiej wagi i jeszcze tak wycioł wszystko na sucho . Wk🤬ia mnie jak ktoś mówi że nie bierze kłuje sie w dupe jak Owca albo wp🤬la PH i mydli lamusom oczy ze to na sucho i na diecie a te debile później pisza w necie jacy ich mentorzy sa zajebisci bo oni to na kurczaku i jogurcie sie doj🤬i a cala reszta na koksie .
Rozpisalem sorry