Gratulejszyn ;]
Jak możesz to wrzuć jeszcze swój plan treningowy, dietkę i jakie odżywki brałeś, to za zgodą sobie podpatrzę i wrzucę do swojego treningu ;]
Jak możesz to wrzuć jeszcze swój plan treningowy, dietkę i jakie odżywki brałeś, to za zgodą sobie podpatrzę i wrzucę do swojego treningu ;]

Kibol! Pakuje do ustawek i palenia miast! Natychmiast zamknąć go prewencyjnie na 5 lat!

kibol, faszysta o nazista na pewno, wyczytałem to z szalików. P.s dobre efekty, piwo za szalik Jagi
Alpinion napisał/a:
Gratulejszyn ;]
Film nie jest mojego autorstwa !!! Autorem jest Paweł Grom, prowadzi kanały na youtube i tam znajdziesz różne porady

Ładnie pokazał fotelowym pierdziuchom, fajne bajcepsy wyrzeźbiłeś

gratuluję! niech z🤬by hejtują. ale powinieneś jeszcze klatkę piersiową dopracować... też mam z tym problem - zmieniam plany treningowe a tu prawie żadnych zmian ... może dieta....?
mmaakkss napisał/a:
Ładnie pokazał fotelowym pierdziuchom, fajne bajcepsy wyrzeźbiłeś
Podkreślam jeszcze raz, że film nie jest mojeg autorstwa. Ale dzięki

tylko po c🤬j na każdym zdjeciu wystawia palec? tyle mu wchodzi czy jak?

kokosia napisał/a:
tylko po c🤬j na każdym zdjeciu wystawia palec? tyle mu wchodzi czy jak?
To gest dla internetowych spinaczy zza biurka którzy pierd*lą pierdoły na jego temat. O, to gest dla ciebie.

Na prawdę da się taki postęp zrobić w jedyne 84 dni, czy to jakiś fake? (pytam jako 100% nieogar w temacie siłowni)
mysle ze w 84 dni to kupe sie zrobi a nie to co jest efektem koncowym na tym filmie