📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie lubię tych czerwonych kurewskich mrówek bo mają gorszy kwas
kiedyś zasnąłem na takim mrowisku
kiedyś zasnąłem na takim mrowisku

nie wiem czy tez za mlodego zescie sie tak bawili ale ja z kumplami zbieralismy mrowki do sloika
pozniej np. szukalismy mrowiska czarnych i robilismy walki gangow.
albo skakalo sie po czarnym mrowisku zeby ich setki wybieglo a pozniej sie rzucalo tak z 5 czerwonych mrowek...
czarne ich nie zabijaly ani nic. one tylko zbieraly sie w kolo tak jak na zdjeciu i staly. nie gryzly ani nic.
czerwona tez sie nie ruszala

albo skakalo sie po czarnym mrowisku zeby ich setki wybieglo a pozniej sie rzucalo tak z 5 czerwonych mrowek...
czarne ich nie zabijaly ani nic. one tylko zbieraly sie w kolo tak jak na zdjeciu i staly. nie gryzly ani nic.
czerwona tez sie nie ruszala

Sadystyczna zabawa z dzieciństwa. Bierzesz słoik, sypiesz na dno piasku, łapiesz czerwone mrówki w ilości dowolnej i zamykasz. A potem wrzucasz im tam koniki polne, pająki, chrabąszcze czy tam inne chrząszcze i patrzysz jak rozmontowują je na części

Moja sadystyczna zabawa z mrówkami wyglądała trochę inaczej- podpalałem taki plastikowy sznurek a on palił się i topił. Po pewnym czasie palące się krople plastiku zaczynały kapać na ziemię a ja celowałem w uciekające w popłochu mrówki. Te którym nie udało się uciec tonęły w płynnym plastiku

To jest atak komuny na kosciol!!!
Czerwoni rozrywaja na sztuki czarnych
Czerwoni rozrywaja na sztuki czarnych
Eee tam , najlepsza zabawa była, jak z kosiarki pobierało się strzykawką benzynę i wylewało trochę obok mrowiska, podpalało a potem cienkim strumieniem benzyny ze strzykawki prowadziło ogień jak po sznurku za mrówkami

Głosem Krystyny Czubówny : Członkowie Triad atakują grupą, osobnika rasy czarnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie