👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie znam tytułu ale jak ktoś poda to nadrobię bo widzę że zdeżenie kulturowe trochę na niekorzyść wąsatych polaczków...

Wystarczyło żeby starsza kobieta powiedziała:
Please 1 kilo cotton.
Please 1 kilo cotton.
Za przeproszeniem, ale k🤬a, żeby murzyn jadł nasz polski, tradycyjny posiłek jakim jest bigos? Never! Do gazu, albo na plantację, k🤬a!

alexxxj, jesteś poj🤬ym lizodupnym rasistą który próbuje dostać kilka piw od idiotów którzy tak samo szpanują swoim cudownym rasizmem. wyp🤬alaj stąd. pozdrawiam.
Tyle dziur w naszych nawierzchniach i w końcu materiał żeby to załatać!

neoneron napisał/a:
nie znam tytułu ale jak ktoś poda to nadrobię bo widzę że zdeżenie kulturowe trochę na niekorzyść wąsatych polaczków...
Stary, weź w rękę słownik. Naucz się poprawnie składać zdania i bez błędów.
K🤬a, motyw bigos/kapusniak rozj🤬 mi system zupelnie:D Jaki w ogole patent na czajnik i sitko:-)

no to wyrwał laskę na ukradziony kurek. że niby nie rozumie, tak? akurat! oni są cwani, obczaił wcześniej, że dupeczka idzie srać zaraz za nim i zgrywa nietutejszego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie