Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Muslims w Auschwitz
Brutal90 • 2013-06-13, 18:46
Jestem zniesmaczony! Zaczęła się propaganda w Polsce, że to pokojowa religia, dlatego składają hołd (chociaż muslimy z ż__ami się nie lubią). Prawdopodobnie miało to miejsce w maju tego roku.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LxDead 2013-06-13, 18:53 104
Niech sobie zwiedzają, niech patrzą i zapamiętają jak tam jest bo jeszcze Adolf v2.0 może się trafić
Zgłoś
sard 2013-06-13, 18:58 9
Ja im nie zabraniam zwiedzać - niech przyglądają się jak doskonałe warunki sprezentowali Niemcy wszystkim

W sumie muslimy to też obrzezańce i niejeden trafił do niemieckich obozów zagłady znajdujących się na terytorium naszego kraju, więc dopóki płacą za bilety, niech oglądają i pamiętają - co jak co, ale skoro Polacy mają prototyp nie zawahają się go skopiować...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 19:00 4
zwiedzają swój przyszły dom
Zgłoś
FrasQs 2013-06-13, 19:05 16
Niech sie przyzwyczajają
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 19:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
trabus 2013-06-13, 19:19
Niech się przyzwyczajają
Zgłoś
maderfakermen 2013-06-13, 19:24 62
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 20:04 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kucma19 2013-06-13, 20:28
prawda jest taka ze muslimy walczyly po stronie niemiec, wiec posrednio przylozyli do tego reke. Co prawda czegolnie pod koniec wojny bo wtedy niemcom brakowalo ludzi do walki ale jednak
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-06-13, 21:02 4
Oni nie skladaja holdu, a dziekuja za dobrze wykonana robote.
Zgłoś
stiw1500 2013-06-13, 22:01
Dlaczego ich tam nie zamknęli? Taką okazję zmarnować.
Zgłoś
I2ufu5 2013-06-13, 22:02
rozumiem że w tej księdze na końcu pisze pożegnanie do rodziny ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 22:05
a gdzie buuum??!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 23:53 5
nie nie nie ! nie zgadzam się !!!

Oni podpatrują jak to wszystko działało, a później to odpalą na nowo.

Nie będą hajcować na ulicy tylko kultura w piecyku... a na polach hodowla kóz i jeden wielki cyrk w Europie....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem