Ja ja kogoś nap🤬lam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....
Chłop zleakował swój adres domowy...co to k🤬a znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zj🤬ej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
Tyle było zasądzone... a czy faktycznie cokolwiek dostał? Bo już widzę jak żul zapłaci 15k.Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000
Kurde, a ja w 84tym byłam jeszcze za mała aby do Kapusiów należeć.michu225 napisał/a:Taki stary, że Orwella cytuje😀Chłop zleakował swój adres domowy...co to k🤬a znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zj🤬ej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Chłop zleakował swój adres domowy...co to k🤬a znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zj🤬ej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
podpis użytkownika
poker better than lifeChłop zleakował swój adres domowy...co to k🤬a znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zj🤬ej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
Mój wujek mial podobną sytuację.
Na ulicy strzelił go pijany koleś bez powodu z zaskoczenia.
Odszedł parę kroków na bok zakrwiawiony. Zadzwonił po policję. Tamci byli na tyle głupi, że stali dalej i pili.
Sprawa ciągnęła się w dwoch instancjach. W pierwszej sprawca nawet się nie stawiał. Pewnie myslał że jak nie bedzie odbierał pism, to problem zniknie.
Kiedy przyszła mu kwota do zapłaty, to w drugiej instancji pojawił się z już opłaconym adwokatem.
Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000
Za to ty będziesz podcierać dupy ludziom w robocie, bo jak potencjalny pracodawca zobaczy takiego analfabetę, to każe ci szybko getafakałtować inie turnarałndować dupy.