Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
My po telewizor
shodek • 2024-10-23, 0:42
Chłop zleakował swój adres domowy i ktoś nagadał, że tam darmowy tv rozdają. Przyjechały 2 patole, dowiedzieli się, że nic nie ma i chcieli zeby im hajs za benzynę oddał

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grubygibon 2024-10-23, 9:52 1
Powiem tak, prawidlowo chlopak wylapal w morde.
Nie ma co obrazac, czy to dres czy, stara babcia w kosciele.
Zgłoś
apo5 2024-10-23, 10:12 5
Ludzie którzy piszą, że to ustawka to chyba mają po 12 lat...
Zgłoś
Pie-sse 2024-10-23, 10:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wojtek76 2024-10-23, 10:18 3
nie wygląda na fejk, a z ryja widać, że gość na nasrane w głowie
Zgłoś
apo5 2024-10-23, 10:35 3
Ludzie, którzy piszą, że fejk mają 12 lat i nigdy nie dostali porządnie w mordę. No ale jak sie jest grubym i siedzi tylko przy kompie to trudno o takie "atrakcje"
Zgłoś
Coffey 2024-10-23, 11:43
Laska fajna.
Całusek w anusek.
Napisalem na priv, odpisz😚😚
Zgłoś
K4Zziu 2024-10-23, 11:44 1
Oglądałem to chyba już z 7 razy i dalej oglądam. Ładnie siadło
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2024-10-23, 12:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
saint_kg 2024-10-23, 12:29 1
Zgłoś
majeńka 2024-10-23, 13:36

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
RAZAK 2024-10-23, 13:55

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
gonzor 2024-10-23, 14:01
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-23, 14:55
Babosz napisał/a:

Mój wujek mial podobną sytuację.
Na ulicy strzelił go pijany koleś bez powodu z zaskoczenia.
Odszedł parę kroków na bok zakrwiawiony. Zadzwonił po policję. Tamci byli na tyle głupi, że stali dalej i pili.
Sprawa ciągnęła się w dwoch instancjach. W pierwszej sprawca nawet się nie stawiał. Pewnie myslał że jak nie bedzie odbierał pism, to problem zniknie.
Kiedy przyszła mu kwota do zapłaty, to w drugiej instancji pojawił się z już opłaconym adwokatem.
Ostatecznie samego odszkodowania dla mojego wujka było 15.000 zł Oprócz tego sprawca też poniósl koszty adwokata i pewnie jakieś koszty sądowe. Wiec obstawiam że kosztowało go to 20.000 - 25.000
Mam nadzieje że ten patusiak też bedzie ze dwa trzy lata ciągany po sądach i wyjdzie biedniejszy o przynajmniej 30.000

Ej, też tak chcę. Tylko ochraniacz na zęby założę.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Irenvelle 2024-10-23, 15:06 7
pelna wersja

Zgłoś
0rion 2024-10-23, 15:31
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem