A poza tym moim zdaniem to ustawka
Po pierwsze słaba gra aktorska tej laski i typa po lewo
Po drugie co oni robili na chacie i kto normalny by ich wpuścił
Po trzecie nie widać ciosu w ryj w kadrze, c🤬jnia jakaś
Ale prawie bym zleakował cokolwiek to znaczy
Ja ja kogoś nap🤬lam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....
podpis użytkownika
Niezmanipulowanyto se wygoogluj dziadu jeden i sie dostosuj do czasow bo nikt ci dupci podcierac wiecznie nie bedzie
Jakby to byli aktorzy to do hollywooda się nadają. Zachowanie wzorowe. Świnia się cieszy do patusów, Chudziak wystraszony nie wie co robić. A ten co dostał siada, mimo że bluzga w stronę patusów. Patusy klasycznie - w ryja i wycofują się obserwując okolicę - widać, że niejeden raz taką akcję mieli.
jak pracujesz dla polaczkow za polaczkowate pieniadze to rzeczywiscie niepoprawny uzytek jezyka polskiego moze byc widziany jako efekt skrajnego umyslowego niedorozwoju i uniemozliwiac dalszy rozwoj w firmie. ja na twoje nieszczescie zarabiam w funtach a nie pln wiec to co jest dla ciebie sufitem jest dla mnie podloga. prosze bardzo, jezeli dalej chcesz sie ograniczac intelektualnie to uzywaj sobie poprawnie jezyka polskiego. ciekawe czy znajdziesz na tyle slow w slowniku zeby przetlumaczyc niektore kwestie .
Albo ty zapoznaj się z podstawowymi słowami po Angielsku nieuku j🤬y
Chłop zleakował swój adres domowy...co to k🤬a znaczy? daj ten opis jak trzeba, bez zj🤬ej dziecięcej zapożyczonej nowomowy. Tu są też ludzie z lat 80tych
brzmi jak twój problem dziadek
Ja ja kogoś nap🤬lam,to po wszystkim , się ulatniam,....
żadne nastoletnie bieganie i darcie mordy.
Spokojny,pewny siebie chód, ale w miarę szybki
I od 1998r zero przypału....