Nagranie z wypadku, do którego doszło 11 maja w Blachowni na jednym z przejazdów kolejowych opublikował fanpage portalu Gmina Blachownia. Zarówno kierowca seata, jak i jego pasażer zostali zabrani do szpitala. Niestety starszy z mężczyzn zmarł. Do wypadku na przejeździe kolejowym doszło po tym, jak samochód ominął zapory i znalazł się na torach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Nagranie z wypadku, do którego doszło 11 maja w Blachowni na jednym z przejazdów kolejowych opublikował fanpage portalu Gmina Blachownia. Zarówno kierowca seata, jak i jego pasażer zostali zabrani do szpitala. Niestety starszy z mężczyzn zmarł. Do wypadku na przejeździe kolejowym doszło po tym, jak samochód ominął zapory i znalazł się na torach.
Oczywista wina pociągu.
Przecież maszynista powinien wiedzieć, że samochody mają martwą strefę... Jakby się zatrzymał, nic by się nie stało.
Przecież maszynista powinien wiedzieć, że samochody mają martwą strefę... Jakby się zatrzymał, nic by się nie stało.
Pociąg pokazał starszemu panu, że powinien już zdać prawo jazdy - metodą "ciuch ciuch ciuch i staruszka nie ma buch!"
Kiedyś była tam taka firma Ema Blachownia. Dostałem dawno temu od nich taki przedmiot promocyjny, jakiego żadna inna firma mi nie sprezentowała... Żeliwny kufel o wadze 10 kg. Ech, z tego to się piło piwo...
Powiedziałbym, że się teraz dziadek nauczy przejeżdżać przez torowisko...ale jednak się nie nauczy.
Dobre ale taki jeden ziomal z białego Craftera ustawił poprzeczkę dość wysoko
mp0011 napisał/a:
Oczywista wina pociągu.
W dodatku samochód był z prawej!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie