Nie zachował czegoś tam jakoś.
Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.
według mnie bardzo dobrze że zignorowali ten STOP, dzięki temu jest materiał video który dał mi odrobinę uśmiechu
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej KomunySebastian na proszkach zapewne, dobrze bawił się. Śmieć p🤬lony.
Bedok pewnie.
Mnie kiedyś p🤬lnął facet - fan dużych prędkości, dostał 250 zł mandatu, a ja miałem rozj🤬y samochód, do kasacji. Odszkodowania dostałem mało, nie wystarczyło mi na zakup innego. Gdzie tu sprawiedliwość?
Tylko samosąd
Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.
Tego dnia jechałem tamtędy. Tam dużo ludzi naginęło. Kiedyś chyba nawet autobus się wp🤬lił Nigdy nikt na mnie nie trąbi, jak się zatrzymuję. Przejazd jest na łuku, słabo widać, a dzwonki, światła, szlabany, to tylko technika. Bywa zawodna. Tutaj ewidentnie widać konsekwencje grzechu i głupoty drogowej. Tak się kończy jazda, gdy na drodze kierowcy wszystko się należy i nie przewiduje konsekwencji- ci co nie zatrzymali się też zgrzeszyli. Ileż to razy nadmierną asekuracją człowiek uszedł cało, a samemu też siè czasem odj🤬o i ktoś przewidujący ocalił sytuację.
Niestety ale wielu kierowców sobie myśli na c🤬j mi stop
[ Dodano: 2025-05-13, 18:11 ]
Znaki STOP są nieprawidłowo ustawione, na przejściach z rogatkami, z sygnalizacją nie powinno być żadnych STOP-ów. STOP powinien być w myśl przepisów tylko na przejeździe niestrzeżonym.
Tylko że pod znakiem stop pisze uszkodzona Rogatka
Pomijając fakt że znak stopu przed rogatkami wg. przepisów obowiązuje tylko wtedy gdy pod znakiem jest adnotacja o tym że sygnalizacja nie działa, ja osobiście upewniam się za każdym razem gdy przejeżdżam przez przejazd kolejowy czy nic nie jedzie, bez względu na znaki, rogatki czy też inne urządzenia które mogłyby się po prostu zepsuć.
Tylko że znak STOP na oznakowanym sygnalizatorem przejeździe jest błędny, ale fakt. Może raz miał sens xD
Tylko, gdy "Rogatka uszkodzona" ;-]
Na tym przejeździe były podniesione zapory.
Gdybys mial prawo jazdy to ty i większość zadoli by wiedziała że on nie musiał się na tym stopie zatrzymywać w przypadku gdy byla zygnalizacja