Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W czwartek w miejscowości Władzin 36-letni kierowca Volkswagena zjechał na przeciwległy pas ruchu. W wyniku tego manewru uderzył najpierw w jadącego z naprzeciwka Forda, którym kierowała 43-letnia kobieta, a następnie zderzył się z Subaru, prowadzonym przez 42-letniego mężczyznę. Kierowca Volkswagena oraz kierująca Fordem trafili do szpitala.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
edek_kotek 2025-05-13, 8:55 12
Ech.... brakuje mi tu indyjskiego pociągu zagłady
Zgłoś
Payan 2025-05-13, 9:05 47
Sebastian na proszkach zapewne, dobrze bawił się. Śmieć p🤬lony.
Zgłoś
Duczki1234 2025-05-13, 9:15 10
Payan napisał/a:

Sebastian na proszkach zapewne, dobrze bawił się. Śmieć p🤬lony.

Jeżeli tak było to trochę bedzie go to kosztowało , i bardzo dobrze szkoda że w PL nie ma możliwości ukarania poprzez odpracowanie szkód i długów .Do momentu całkowitej spłaty osoba jest w obozie pracy .
Zgłoś
lacrimal 2025-05-13, 10:00 90
Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.

Zgłoś
patmon 2025-05-13, 10:13 20
lacrimal napisał/a:

Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.

🍻 Bardzo trafna uwaga. Obaj powinni dostać po mandacie tak na przywrócenie zdrowego pomyślunku.
Ostatnio w trasie zatrzymałem się na takim przejeździe kolejowym, gdzie był znak stop, a z tyłu auta trąbiły, środkowe palce i " no jedź c🤬ju! " słyszałem wyraźnie 🤣
Zgłoś
turor 2025-05-13, 10:20 1
Nie dość, że auto skasowane to madacik za stop też będzie
Zgłoś
Akwit 2025-05-13, 10:24 2
Ale zap🤬lal, mam nadzieje ze zdazyl na druga strone.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-13, 12:22 2

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Maculata 2025-05-13, 12:37
patmon napisał/a:

🍻 Bardzo trafna uwaga. Obaj powinni dostać po mandacie tak na przywrócenie zdrowego pomyślunku.
Ostatnio w trasie zatrzymałem się na takim przejeździe kolejowym, gdzie był znak stop, a z tyłu auta trąbiły, środkowe palce i " no jedź c🤬ju! " słyszałem wyraźnie 🤣

Jak się nie zatrzymasz, to wp🤬lisz się pod pociąg, nie?
Zgłoś
Johnrambo1993 2025-05-13, 13:02 7
J🤬y debil
Zgłoś
Madzia123 2025-05-13, 13:09 2
Sebuś widać się nie p🤬li.
Zgłoś
Alonso 2025-05-13, 13:23 17
Mnie kiedyś p🤬lnął facet - fan dużych prędkości, dostał 250 zł mandatu, a ja miałem rozj🤬y samochód, do kasacji. Odszkodowania dostałem mało, nie wystarczyło mi na zakup innego. Gdzie tu sprawiedliwość?
Zgłoś
Polak_mały 2025-05-13, 13:38 5
Typowa autop🤬da, rozpędzić się do utraty kontroli nad pojazdem 🤣
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-13, 13:57 7
Alonso napisał/a:

Mnie kiedyś p🤬lnął facet - fan dużych prędkości, dostał 250 zł mandatu, a ja miałem rozj🤬y samochód, do kasacji. Odszkodowania dostałem mało, nie wystarczyło mi na zakup innego. Gdzie tu sprawiedliwość?

Pewnie jakaś k🤬a dająca dupy sędziemu, gejpok🤬atorowi albo bękart radnego, tudzież synalek byłego prezydenta Pierdziszewa.
Ja bym mu spalił chatę. Ale to ja

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie