Sebastian na proszkach zapewne, dobrze bawił się. Śmieć p🤬lony.
Jeżeli tak było to trochę bedzie go to kosztowało , i bardzo dobrze

A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.

Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.
🍻 Bardzo trafna uwaga. Obaj powinni dostać po mandacie tak na przywrócenie zdrowego pomyślunku.
Ostatnio w trasie zatrzymałem się na takim przejeździe kolejowym, gdzie był znak stop, a z tyłu auta trąbiły, środkowe palce i " no jedź c🤬ju! " słyszałem wyraźnie 🤣

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.🍻 Bardzo trafna uwaga. Obaj powinni dostać po mandacie tak na przywrócenie zdrowego pomyślunku.
Ostatnio w trasie zatrzymałem się na takim przejeździe kolejowym, gdzie był znak stop, a z tyłu auta trąbiły, środkowe palce i " no jedź c🤬ju! " słyszałem wyraźnie 🤣
Jak się nie zatrzymasz, to wp🤬lisz się pod pociąg, nie?
Mnie kiedyś p🤬lnął facet - fan dużych prędkości, dostał 250 zł mandatu, a ja miałem rozj🤬y samochód, do kasacji. Odszkodowania dostałem mało, nie wystarczyło mi na zakup innego. Gdzie tu sprawiedliwość?
Pewnie jakaś k🤬a dająca dupy sędziemu, gejpok🤬atorowi albo bękart radnego, tudzież synalek byłego prezydenta Pierdziszewa.
Ja bym mu spalił chatę. Ale to ja
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement