Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.
Twórca tej grafiki musiał być naćpany.
Zwracam honor, jest tabliczka o uszkodzonej rogatce, STOP obowiązuje
Jakoś ignorowałem te informacje o obowiązywaniu i nie obowiązywaniu STOP które tutaj różni użytkownicy wypisują.
Skąd macie interpretację że stop obowiązuje lub nie obowiązuje zaleznie od tabliczki informacyjnej ?
Podniesione zapory to odpowiednik zielonego światła na drodze
to raczej jakieś domniemanie, zapory nie stanowią sygnalizacji drogowej w myśl ustawy
kamerujący
Kamerujący? Jezu Chryste...
Filmujący, nagrywający, ale nie kamerujący. Skąd bierzesz takie twory?
Tyle w przepisach, przejazd kolejowy o kategorii wyższej niż D
Przygłup chyba ze 150km/h jechał xD
podobno na 140kmh stanął licznik, więc musiał mieć nawet więcej
Zauważcie - gdyby kamerujący poprawnie zatrzymał się przed znakiem stop uniknął by rozp🤬olu.
A gdyby ten w czerwonym też się zatrzymał to rozwalił by się tylko srebrny, może nawet z kozłem.
Jakby nie było rogatek to tak a tu nie było takiej potrzeby się zatrzymywać.
Kamerujący? Jezu Chryste...
Filmujący, nagrywający, ale nie kamerujący. Skąd bierzesz takie twory?
Też nie lubię nazywania funkcji funkcjonalnościami albo wziąć i wziąść. Ale takie życie jest.
Trzeba się dostosowywać.
Też nie lubię nazywania funkcji funkcjonalnościami albo wziąć i wziąść. Ale takie życie jest.
Trzeba się dostosowywać.
Rozumiem, że kiedy zacznę codziennie hałasować pod twoim oknem, to się dostosujesz, bo przecież trzeba dostosowywać się do efektów nie stosowania się do norm.
Mam rację? Mam?