W czwartek w miejscowości Władzin 36-letni kierowca Volkswagena zjechał na przeciwległy pas ruchu. W wyniku tego manewru uderzył najpierw w jadącego z naprzeciwka Forda, którym kierowała 43-letnia kobieta, a następnie zderzył się z Subaru, prowadzonym przez 42-letniego mężczyznę. Kierowca Volkswagena oraz kierująca Fordem trafili do szpitala.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
🔥
Mądry pies.
- teraz popularne
Jeeebany! Na moje eksperckie oko to miał na budziku ponad 120km/h 😉
Jotek napisał/a:
Zwracam honor, jest tabliczka o uszkodzonej rogatce, STOP obowiązuje
Jakoś ignorowałem te informacje o obowiązywaniu i nie obowiązywaniu STOP które tutaj różni użytkownicy wypisują.
Skąd macie interpretację że stop obowiązuje lub nie obowiązuje zaleznie od tabliczki informacyjnej ?
Jotek napisał/a:
Podniesione zapory to odpowiednik zielonego światła na drodze
to raczej jakieś domniemanie, zapory nie stanowią sygnalizacji drogowej w myśl ustawy
lacrimal napisał/a:
kamerujący
Kamerujący? Jezu Chryste...
Filmujący, nagrywający, ale nie kamerujący. Skąd bierzesz takie twory?
znakowo.pl/blog/kategorie-przejazdow-kolejowych/
Tyle w przepisach, przejazd kolejowy o kategorii wyższej niż D
Tyle w przepisach, przejazd kolejowy o kategorii wyższej niż D
Anakin21 napisał/a:
Przygłup chyba ze 150km/h jechał xD
podobno na 140kmh stanął licznik, więc musiał mieć nawet więcej
StaryElmo napisał/a:
Kamerujący? Jezu Chryste...
Filmujący, nagrywający, ale nie kamerujący. Skąd bierzesz takie twory?
Też nie lubię nazywania funkcji funkcjonalnościami albo wziąć i wziąść. Ale takie życie jest.
Trzeba się dostosowywać.
lacrimal napisał/a:
Też nie lubię nazywania funkcji funkcjonalnościami albo wziąć i wziąść. Ale takie życie jest.
Trzeba się dostosowywać.
Rozumiem, że kiedy zacznę codziennie hałasować pod twoim oknem, to się dostosujesz, bo przecież trzeba dostosowywać się do efektów nie stosowania się do norm.
Mam rację? Mam?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie