📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

hahaha nauczcie się jeździć samochodami albo siedźcie w piwnicy..... tak jak ja

"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."
busiarz miał dobrą widoczność i może robił co mógł ale nie przewidział, że być może kitajski bus nie posiada wystarczająco odpowiednich hebli
A jak by ten seat granatowy tam stał bo przed nim leżała uszkodzona opona od naczepy tira to co, to już seaciarz ok ? Kierowca kretyn ale wina busa.

Wszystko wskazuje na to że klient który nagle wychamował na lewym pasie chciał zjechać zjazdem i go przegapił. Miał włączony prawy kierunkowskaz. Kompletna seba umysłowa
Kolejna ameba umysłowa jechała za nagrywającym, po to się robi duże odstępy na drogach takich jak autostrady czy ekspresówki żeby móc wyhamować w takich sytuacjach.
mynameisgod napisał/a:
"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."
Kolejny zadowolony klient Laysów. No to ja przypominam, że ta ciągłą linia to zakaz zatrzymywania i postoju... żeby właśnie takich wypadków nie było przez idiotów. Tak - w nocy jechałbym za takim baranem na długich z biksenonami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie