Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-02-25, 10:54 5
hahaha nauczcie się jeździć samochodami albo siedźcie w piwnicy..... tak jak ja
Zgłoś
mynameisgod 2025-02-25, 11:03 4
"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-25, 11:40 36
mynameisgod napisał/a:

"Przypomnijmy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami, bezpieczna odległość między pojazdami na drogach szybkiego ruchu (autostradach i drogach ekspresowych) wynosi połowę aktualnej prędkości. Kierowca jadący 100 km/h musi jechać co najmniej 50 m za poprzedzającym samochodem, 120 km/h - 60 m, 140 km/h - 70 m."

Podniecają cię martwe przepisy? I co to dało? Wszyscy zachowywali dystans tylko nikt nie przewidział, że jakiś grzybiarz postanowi się bez powodu prawie zatrzymać.
Ja spotkałem kiedyś podobnego pojeba, który postanowił cofnąć kawałek do zjazdu na ekspresówce. Co da ci dystans jak zobaczysz jelenia dopiero na wyjściu z łuku i na reakcję masz sekundę?
Zgłoś
Clistwood 2025-02-25, 11:45 1
busiarz miał dobrą widoczność i może robił co mógł ale nie przewidział, że być może kitajski bus nie posiada wystarczająco odpowiednich hebli
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-02-25, 12:10 15
A jak by ten seat granatowy tam stał bo przed nim leżała uszkodzona opona od naczepy tira to co, to już seaciarz ok ? Kierowca kretyn ale wina busa.
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-25, 12:14 11
Bul_od_bytu napisał/a:

Podniecają cię martwe przepisy? I co to dało? Wszyscy zachowywali dystans tylko nikt nie przewidział, że jakiś grzybiarz postanowi się bez powodu prawie zatrzymać.
Ja spotkałem kiedyś podobnego pojeba, który postanowił cofnąć kawałek do zjazdu na ekspresówce. Co da ci dystans jak zobaczysz jelenia dopiero na wyjściu z łuku i na reakcję masz sekundę?

Dystans daje właśnie czas na reakcję.
Skrajny przypadek rozpatrujesz. Tutaj prosta droga, kierowca z tyłu miał oczy w p🤬dzie po prostu. Pewnie se film na tablecie oglądał.
Zgłoś
buberr 2025-02-25, 13:40
Busem zap🤬lał na serwis klimatyzacji i pewnie pisał do klienta sms'a, że się spóźni.....No i się spóźnił 😅
Zgłoś
~Velture 2025-02-25, 13:43 10
Ja mam pytanie zupełnie z innej strony.

Na c🤬j on zmieniał k🤬a w ogóle pas na lewy?

Na tym filmie to się spotkały 3 ameby w 3 autach. Największa ameba fartem spieroliła ale nagrywający na c🤬j zmieniał k🤬a pas oraz ten busiarz na c🤬j lewym jechał?

Bez k🤬a kitu. Jakieś mamy w naszym kraju popierolenie od zawsze i fetysz lewego pasa.
Jedziesz z taką samą prędkością jak ci na prawym ale c🤬j lewym jak busiarz. Jedzdiesz prawym jak nagrywający i cały ruch przed tobą sp🤬ala na prawy pas do zjazdu, twój pas wolny, na lewym coś. Wniosek? Jedziemy na lewy.
No i ta p🤬da na lewym co pomimo komunikatu minutę wcześniej "za tysiąc metrów trzymaj się prawego pasa" dalej jedzie lewym nie znając drogi przed sobą....

W sumie nikogo mi nie jest żal na dobrą sprawę poza typem który uciekł z miejsca bo powinien też oberwać aby wszyscy się k🤬a nauczyli ruchu prawostronnego.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-02-25, 15:01 1
Velture napisał/a:

Ja mam pytanie zupełnie z innej strony.
Na c🤬j on zmieniał k🤬a w ogóle pas na lewy?
Na tym filmie to się spotkały 3 ameby w 3 autach. Największa ameba fartem spieroliła ale nagrywający na c🤬j zmieniał k🤬a pas oraz ten busiarz na c🤬j lewym jechał?
Bez k🤬a kitu. Jakieś mamy w naszym kraju popierolenie od zawsze i fetysz lewego pasa.
Jedziesz z taką samą prędkością jak ci na prawym ale c🤬j lewym jak busiarz. Jedzdiesz prawym jak nagrywający i cały ruch przed tobą sp🤬ala na prawy pas do zjazdu, twój pas wolny, na lewym coś. Wniosek? Jedziemy na lewy.
No i ta p🤬da na lewym co pomimo komunikatu minutę wcześniej "za tysiąc metrów trzymaj się prawego pasa" dalej jedzie lewym nie znając drogi przed sobą....
W sumie nikogo mi nie jest żal na dobrą sprawę poza typem który uciekł z miejsca bo powinien też oberwać aby wszyscy się k🤬a nauczyli ruchu prawostronnego.

Jeździsz autem?

Jak tak, to ile razy widziałeś jak ktoś pomylił zjazd i nie patrząc w lusterko odbił ze zjazdu na prawy?
Ja jeżdże dużo i co najmniej raz w msc taką akcje widzę, stąd również przy takich zjazdach omijam pas graniczący ze zjazdem jak są tam inne pojazdy - a tu były akurat pojazdy i były tylko dwa pasy, więc chłop zjechał na lewy.

Co tu mieć do niego pretensje?
Pretensje do debila, co zablokował lewy pas, żeby skręcić i busiarza, co był albo przeładowany albo zap🤬lał, albo mu przysiadł na dupie albo kierowca niewiadomo c🤬j, co sobie podczas jazdy robił.

Ten gość w osobówce jest najbardziej poszkodowany przez dwóch palantów - a szczególnie tego, co pomylił zjazd (ktoś pisał, o tym, co by było, gdyby nie pomylił zjazdu, a była przed nim przeszkoda - to wtedy awaryjne by włączał).

Ale co do samego opisanego przez Ciebie charakteru ruchu, to trochę się zgadzam. Często prawym leci się najpłynniej, bo lewy i środek zaj🤬e debilami.
Zgłoś
grogusek 2025-02-25, 15:03
Wszystko wskazuje na to że klient który nagle wychamował na lewym pasie chciał zjechać zjazdem i go przegapił. Miał włączony prawy kierunkowskaz. Kompletna seba umysłowa

podpis użytkownika

Nawet o mnie nie pomyśl
Zgłoś
Kurisu 2025-02-25, 15:36
Własnie dlatego nie chcę mieć prawo jazdy.
Zgłoś
elim 2025-02-25, 16:26 2
Kolejna ameba umysłowa jechała za nagrywającym, po to się robi duże odstępy na drogach takich jak autostrady czy ekspresówki żeby móc wyhamować w takich sytuacjach.
Zgłoś
Pathrona 2025-02-25, 16:45
Dwie ameby jedna z przodu druga z tyłu.
Zgłoś
Filon_v2.0 2025-02-25, 16:53 1
mynameisgod napisał/a:

Kolejny zadowolony klient Laysów. No to ja przypominam, że ta ciągłą linia to zakaz zatrzymywania i postoju... żeby właśnie takich wypadków nie było przez idiotów. Tak - w nocy jechałbym za takim baranem na długich z biksenonami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie