Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Internet teraz śmieje się z Macieja Maciaka. To fakt gość nie potrafi w dyplomacje i z gracją wybrnąć gdy ktoś mu zada trudne pytanie. Obejrzałem kilka jego programów i w bardzo wielu kwestiach zgadzam się z jego poglądami. Sam tez dostrzegam bardzo wyraźnie tą polską podległość i służalczość wobec wszystkich obcych przy jednoczesnym dokręcaniu śruby przez antypolski rząd nam Polakom.

Prawidłowa odpowiedź Maciaka na pytanie o Putina powinna brzmieć:
Mam do Putina taki sam stosunek, jak Donald Trump. Uważam, że z każdym należy rozmawiać. Mój kontrkandydat deklarował, że Putina wgnieciemy w ziemię. Polska, angażując się w wojnę po stronie ukraińskiej nieustanie szkodzi Rosji. Mamy w kraju ogromną rusofobię Za to szanuję Putina, że nie ulega szczeniackim prowokacjom Hołowni i nie odpowiada zbrojnie na jawną wrogość Polski w stosunku do Federacji Rosyjskiej. Natomiast coraz więcej Polaków dostrzega, że stręczona nam na siłę przyjaźń Polsko Ukraińska jest jednostronna i sztuczna. Niekiedy lepszy jest zadeklarowany wróg niż fałszywy przyjaciel. Poza tym Putin przerwał w naszym kraju falę nadmiarowych zgonów spowodowanych paraliżem opieki zdrowotnej wywołanym przesadną reakcją na zagrożenie, które jak się już okazało nie było takie wielkie. Chcę przywrócić normalne relacje handlowe wymianę gospodarczą, bezwizowy ruch graniczny i dostęp dla Polski do tanich surowców. Zagrożeniem dla Polski nie jest Rosja tylko pazerne korporacje, które drenują nasz kraj! Jestem jedynym antykorporacyjnym kandydatem na prezydenta. Nawet Grzegorz Braun mówiący to, co Polskim patriotom się bardzo podoba nie jest antykorporacyjny. Pan Krzysztof Stanowski również jest człowiekiem systemu. Gdyby tylko zaczął na swym kanale publikować niewygodne treści dla amerykańskiej korporacji Google i reklamodawców to natychmiast zostałby odcięty od źródeł finansowania rzeka pieniędzy płynąca do niego by wyschła. Natomiast ja nawet reklam nie umieszczam na swym kanale Maciej Maciak, na który wszystkich serdecznie zapraszam. ABY POLSKA I EUROPA W SIŁĘ ROSŁA, NIE MOŻEMY MIEĆ MENTALNOŚCI OSŁA CZAS SKOŃCZYĆ Z GŁUPIM NAWYKIEM I ZACZĄĆ WSPIERAĆ WŁASNE A NIE AMERYKĘ!

Ps.
Ja też jestem kimś kto do wielkich korporacji przejawia zero sympatii . Ten film to wymowny przykład tego jak korporacje nas wyzyskują. O jakiej niepodległości pierdzilą polityczne zakłamane świnie !

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Lubieketchup 2025-05-03, 9:22
nic z tym nie zrobisz. z zagranicznymi firmami to rossyja tylko wygrała
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-03, 9:40 7
Lubieketchup napisał/a:

nic z tym nie zrobisz. z zagranicznymi firmami to rossyja tylko wygrała

C🤬ja wygrała. Czekają jak poj🤬i na zniesienie sankcji, żeby wrócić do firm zachodu i USA

Takich ludzi jak wy uznaje za foliarzy właśnie. Bo to co się dzieje, to globalny, wolny rynek. Na który nikt nie ma wpływu

Jakie widzicie rozwiązanie? Zamknąć rynek ? Giełdę? Globalizacja postępuje, koniec kropka

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Diadem 2025-05-03, 10:55 2
Jeżeli nie podobają mu się zagraniczne firmy, może na tym dworcu otworzyć własną. Nikt mu przecież nie zabrania.
Zgłoś
Maro72 2025-05-03, 11:06 9
A kto komu zabrania otwarcia Polskich kawiarni, jadłodajni, sklepów z krajowymi produktami ? Jest wolny rynek i to konsumenci decydują co jest dla nich korzystne. Polacy wolą obce logo niż biało czerwone. Za kilka złotych wolą jechać uberem z ahmedem lub nikola, boltem ruskim z mykabe lub sergiejem. Wolą kebaba od bigosu, late srate od czarnej parzonej i wiele innych przykładów. Przecież sami sobie to robimy, przy akompaniamencie polityków debili, których wybierają za pizze. To jest moje zdanie i tak, jestem fanatykiem Polski dla Polaków, już chyba rasistą a na bank homofobem i dobrze mi z tym.
Zgłoś
Tulkas 2025-05-03, 11:13 11
Maro72 napisał/a:

A kto komu zabrania otwarcia Polskich kawiarni, jadłodajni, sklepów z krajowymi produktami ? Jest wolny rynek

nie do końca on taki wolny, u nas prawo podatkowe gnoi polskiego przedsiębiorcę, mały lokalny punkt zawsze przegra z sieciówką choćby na samych podatkach. Ba nawet polscy giganci przegrywają z zagranicznymi firmami, patrz Inpost i inne firmy kurierskie.
Zgłoś
Maro72 2025-05-03, 11:17 3
Tulkas napisał/a:

nie do końca on taki wolny, u nas prawo podatkowe gnoi polskiego przedsiębiorcę, mały lokalny punkt zawsze przegra z sieciówką choćby na samych podatkach. Ba nawet polscy giganci przegrywają z zagranicznymi firmami, patrz Inpost i inne firmy kurierskie.

Racja, dlatego napisałem o politykach , którzy stanowią bezprawie dzięki imbecylom dającym im mandat w wyborach
Zgłoś
optymista666 2025-05-03, 11:31 3
Ta, pogonić te zachodnie korporacje, że chciało im się zainwestować w Polsce, dać pracę ludziom, dobre usługi, wynajem lokalu, zajęcie ekipom remontowym itd. Niech nie będzie niczego, najlepiej od razu wprowadzić ruski mir, gdzie ludzie srają za stodołą i żywią się ziemniakami prosto z pola. I to najlepiej taki jaki był za komuny, gdzie kupienie zachodnich produktów graniczyło z cudem. Właściwie to kupienie czegokolwiek graniczyło z cudem.._ K🤬a jakim być trzeba debilem, żeby tak uważać…
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-05-03, 11:53 3
Menel co leżał pod słupem był NASZ
Zgłoś
elim 2025-05-03, 12:48 3
Maciak wolał jednak powiedzieć że podziwia Putina i na tym można zakończyć opowieść o nim bo jeśli ktoś podziwia przywódcę który wywołał i prowadzi krwawą wojnę to taka osoba sama się kompromituje.
Zgłoś
pXIX 2025-05-03, 12:58 2
Maro72 napisał/a:

A kto komu zabrania otwarcia Polskich kawiarni, jadłodajni, sklepów z krajowymi produktami ? Jest wolny rynek i to konsumenci decydują co jest dla nich korzystne. Polacy wolą obce logo niż biało czerwone. Za kilka złotych wolą jechać uberem z ahmedem lub nikola, boltem ruskim z mykabe lub sergiejem. Wolą kebaba od bigosu, late srate od czarnej parzonej i wiele innych przykładów. Przecież sami sobie to robimy, przy akompaniamencie polityków debili, których wybierają za pizze. To jest moje zdanie i tak, jestem fanatykiem Polski dla Polaków, już chyba rasistą a na bank homofobem i dobrze mi z tym.

No tak, bo czarna parzona jest polska. W końcu już Mieszko był znany z tego, że jego ojciec PIASTOWAŁ zaszczytne miano najlepszego uprawiającego kawę w całej wielkopolsce...
A, nie! Chwilunia! 🤣
Bądźmy konsekwentni - co to za półśrodki! Pjimy parzone palone żołędzie, na modłę narodowo-powstańczą!
Zgłoś
tomnbb 2025-05-03, 18:40 1
Maro72 napisał/a:

Po ostatnim zdaniu widzę, że swój chłop jesteś 😜
Konsumenci głosują portfelem i np. w moim mieście jest popularny bar mleczny gdzie można zjeść w dobrej cenie smaczne jedzenie - ludzi tam pełno.
Jak Bolt pojawił się w moim mieście to lokalna korporacja taxi też odpaliła swoją apke i okazuje się, że potrafią dać konkurencyjne ceny. Jak zamawiam przejazd to szukam gdzie taniej (o dziwo nie zawsze Bolt jest najtańszy) i płace z góry - dzięki temu nie mam niespodzianek jak niektórzy w W-wie jadąc spod Centralnego. Inna sprawa, że teraz kierowca potrafi na raz jeździć dla Bolta i korporacji taxi.

Są jednak lokalizację "premium" jak dworce, galerie itp. Jeśli chcesz tam wejść z czym swoiskim to będzie trudno ponieważ wysokość czynszu sprawi, że ceny nie będą konkurencyjne. Duże korporacje mogą sobie pozwolić na wejście w takie miejsca.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-05-03, 19:15
O tym gadał Korwin w 1991, o tym gadał Lepper w 2003 także Maciak ameryki nie odkrył.
Świat polega na tym że zawsze ktoś jebie ciężej żeby inny miał lepiej. Niestety nasze elity leżą m.in w Katyniu więc wciąż niepotrafimy stworzyć państwa które dąży do tego żeby ktoś na nas j🤬.
21 lat w UE i o ile % nasze zarobki zbliżyły się do zarobków niemieckich?? hę? No bo ceny już dawno mamy wyrównane.
Tak to działa. Nie zaproszono nas do UE żeby Kowalski z Nowakiem mieli lepiej. To że mamy dużo lepiej to tylko wypadkowa dymania.
Zgłoś
Maro72 2025-05-03, 19:35 1
tomnbb napisał/a:

Po ostatnim zdaniu widzę, że swój chłop jesteś 😜
Konsumenci głosują portfelem i np. w moim mieście jest popularny bar mleczny gdzie można zjeść w dobrej cenie smaczne jedzenie - ludzi tam pełno.
Jak Bolt pojawił się w moim mieście to lokalna korporacja taxi też odpaliła swoją apke i okazuje się, że potrafią dać konkurencyjne ceny. Jak zamawiam przejazd to szukam gdzie taniej (o dziwo nie zawsze Bolt jest najtańszy) i płace z góry - dzięki temu nie mam niespodzianek jak niektórzy w W-wie jadąc spod Centralnego. Inna sprawa, że teraz kierowca potrafi na raz jeździć dla Bolta i korporacji taxi.
Są jednak lokalizację "premium" jak dworce, galerie itp. Jeśli chcesz tam wejść z czym swoiskim to będzie trudno ponieważ wysokość czynszu sprawi, że ceny nie będą konkurencyjne. Duże korporacje mogą sobie pozwolić na wejście w takie miejsca.

100 % pozytyw. Mam nieodparte wrażenie, że piszesz o moim ukochanym Krakowie , ale taka sytuacja jest już w całym kraju. Piwko za zgodę (kraty nie da się dać) w poglądach. Pozdro z grodu Kraka.
Zgłoś
kurdeee 2025-05-04, 1:00 3
optymista666 napisał/a:

Ta, pogonić te zachodnie korporacje, że chciało im się zainwestować w Polsce, dać pracę ludziom, dobre usługi, wynajem lokalu, zajęcie ekipom remontowym itd. Niech nie będzie niczego, najlepiej od razu wprowadzić ruski mir, gdzie ludzie srają za stodołą i żywią się ziemniakami prosto z pola. I to najlepiej taki jaki był za komuny, gdzie kupienie zachodnich produktów graniczyło z cudem. Właściwie to kupienie czegokolwiek graniczyło z cudem.._ K🤬a jakim być trzeba debilem, żeby tak uważać…

Niech tubppdatki płacą, w Polsce sk🤬ysyny.
Czy Ty dzbanem jesteś?
Zagraniczne firmy mają więcej "przywilejów" w POlsce niż Polskie firmy.
Jebnij się kamieniem w ten pusty łeb swój
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie