Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2012-12-17, 15:36
@Radysh

Proszę cię człowieku nie pisz już nic więcej bo mi się słabo robi jak to czytam
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 15:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konriixko 2012-12-17, 15:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 15:43 2
Zgłoś
konował 2012-12-17, 15:56
I znowu jakieś ćpanie. A potem ludzie się zabijają w szkołach, albo zbierają biedne winniczki i jest zjadają bo ,,gastro mają". ŻAL
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 16:01
Szkoda ze nie ma prodkutu w stlu THC drink, czyste THC pochlaniane do krwiobiegu poprzez uklad pokarmowy co wydaje mi sie bardziej zdrowsze od palenia.
Zgłoś
nieja 2012-12-17, 16:03
@up up
wiesz to z autopsji?
Zgłoś
DanielMarley 2012-12-17, 16:12
Zgłoś
BongMan 2012-12-17, 16:27 1
błazen, no faktycznie, marihuana może być szkodliwa. Nigdy tego nie kwestionowałem. Nigdy też nie twierdziłem, że to "boże ziele" i lekarstwo na wszystko - to jest przesada w drugą stronę. Marihuana jest używką, a każda używka może być szkodliwa.
Zgłoś
Lasarr 2012-12-17, 16:47
Te wasze spiny o ziolo sa tak zajebiste, ze juz wrecz kultowe, najbardziej przypadl mi do gustu postulat o nie robienie z sadola narzedzia propagandy hahaha, kolektywny barani mozg.
Zgłoś
smiechlem 2012-12-17, 17:00
Jaką ja mam bekę gdy widzę napinających się gimbusów którzy bronią swojego thc i mówią że papierosy i alkohole są gorsze
Zgłoś
Portnoy 2012-12-17, 17:04
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 17:13
Zgłoś
Demoty 2012-12-17, 17:18
Zielsko wbrew pozorom jest szkodliwe. Sam pale i widzę tego skutki. To prawda, że w nieznacznym stopniu, uszkadza pamięć krótkotrwałą widać to już po tygodniu palenia nawet jednej lufki dziennie. Ganja nie zabija to fakt, ale -wyniszcza powoli. Prosty przykład zapalisz, średnio faza trwa 2 h jednak nie jest to koniec bo sam czas rzeczywistego wytrzeźwienia trwa zazwyczaj 4h. Ten stan można porównać do sytuacji , w której jesteś zmęczony i nic nie chce się robić. Jednak wystarczy wypic mocna kawe i staje się "na nogi". No nie wiem czy po ostrej popijawie kawka by wystarczyła Ganja powoduje że nic nie chce sie robic i to samo w sobie niszczy człowieka Druga sprawa - dym z ganji jest o wiele bardziej bogaty w substancje smoliste niz fajki i palenie może ( ale nie musi) prowadzić do raka płuc.
A co do takiego typu filmików pokazujących swoista kulture palenia marihuany to Wasz problem jesli nie umiecie wyciagnac z tego wnioskow lub najzwyczjniej scrolowac dalej
Zgłoś
teken 2012-12-17, 17:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem