📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

@Radysh
Proszę cię człowieku nie pisz już nic więcej bo mi się słabo robi jak to czytam
Proszę cię człowieku nie pisz już nic więcej bo mi się słabo robi jak to czytam

I znowu jakieś ćpanie. A potem ludzie się zabijają w szkołach, albo zbierają biedne winniczki i jest zjadają bo ,,gastro mają". ŻAL

Szkoda ze nie ma prodkutu w stlu THC drink, czyste THC pochlaniane do krwiobiegu poprzez uklad pokarmowy co wydaje mi sie bardziej zdrowsze od palenia.
błazen, no faktycznie, marihuana może być szkodliwa. Nigdy tego nie kwestionowałem. Nigdy też nie twierdziłem, że to "boże ziele" i lekarstwo na wszystko - to jest przesada w drugą stronę. Marihuana jest używką, a każda używka może być szkodliwa.
Te wasze spiny o ziolo sa tak zajebiste, ze juz wrecz kultowe, najbardziej przypadl mi do gustu postulat o nie robienie z sadola narzedzia propagandy hahaha, kolektywny barani mozg.
Jaką ja mam bekę gdy widzę napinających się gimbusów którzy bronią swojego thc i mówią że papierosy i alkohole są gorsze

Zielsko wbrew pozorom jest szkodliwe. Sam pale i widzę tego skutki. To prawda, że w nieznacznym stopniu, uszkadza pamięć krótkotrwałą widać to już po tygodniu palenia nawet jednej lufki dziennie. Ganja nie zabija to fakt, ale -wyniszcza powoli. Prosty przykład zapalisz, średnio faza trwa 2 h jednak nie jest to koniec bo sam czas rzeczywistego wytrzeźwienia trwa zazwyczaj 4h. Ten stan można porównać do sytuacji , w której jesteś zmęczony i nic nie chce się robić. Jednak wystarczy wypic mocna kawe i staje się "na nogi". No nie wiem czy po ostrej popijawie kawka by wystarczyła
Ganja powoduje że nic nie chce sie robic i to samo w sobie niszczy człowieka
Druga sprawa - dym z ganji jest o wiele bardziej bogaty w substancje smoliste niz fajki i palenie może ( ale nie musi) prowadzić do raka płuc.
A co do takiego typu filmików pokazujących swoista kulture palenia marihuany to Wasz problem jesli nie umiecie wyciagnac z tego wnioskow lub najzwyczjniej scrolowac dalej

A co do takiego typu filmików pokazujących swoista kulture palenia marihuany to Wasz problem jesli nie umiecie wyciagnac z tego wnioskow lub najzwyczjniej scrolowac dalej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie