Najmocniejsze odmiany naszej ulubionej roślinki
szukasz kolegów, pustogłowych debili ? po co się truć masochistą jesteś ? strzel sobie w łeb albo się poćwiartuj odrazu, nagraj to i powiedz jakiemuś koledze żeby umieścił na hardzie będzie fajniej:)

szukasz kolegów, pustogłowych debili ? po co się truć masochistą jesteś ? strzel sobie w łeb albo się poćwiartuj odrazu, nagraj to i powiedz jakiemuś koledze żeby umieścił na hardzie będzie fajniej:)
A później przyłazi taki jeden z drugim, uśmiechnięty jak małpa jebnięta w łeb. I jęczy, no wiesz pan co, no to się popsuło... frych... pan sprawdzi... No przecież pan wie!
Za ćpanie nie ma "piwa".
Wystarczająco naoglądałem się sklerotycznych fanów zielonego.
Za ćpanie nie ma "piwa".
Wystarczająco naoglądałem się sklerotycznych fanów zielonego.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
@konriixko @Radysh
Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy poj🤬i?
Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili
Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy poj🤬i?

Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili

wcale bym tego tutaj nie dawał gdyby nie to że na tym śmiesznym sadisticu siedzi tyle dzieci wychowanych przez mohery i j🤬ych ubeków, że sprawia mi frajde jak sie napinacie zacofańcy ;D bedzie tego wiecej
Verdourth11 napisał/a:
@konriixko @Radysh
Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy poj🤬i?![]()
Chciałbym nie twierdzić.
Młodzi palą jakieś kurewstwa i w tym problem.
"Jeśli wiesz o co mi chodzi".
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
@Verdourth11 po twoim roczniku widzę że sam dopiero co gimbaze opuściłeś, wszedłeś na nowy poziom ponadgimbazjalny i cieszysz się możliwością palenia "trawki" podczas gdy rodzice nie trują dupy, za kilka lat dorośniesz i zrozumiesz
ewentualnie wiara będzie miała okazję Cię zobaczyć tu jeszcze albo przy naszym szczęściu na hardzie

Dawaj ziomek, wrzucaj tego więcej, niech się grono alkoholików i pracowników monaru na tym portalu wk🤬ia jeszcze bardziej, a przy okazji zawsze miło jest popatrzeć sobie na duże topy.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
@upup
Nikt się tutaj nie wk🤬ia o wasze paszczaki i blanty.
Tak jak nikt się nie wk🤬i, kiedy jeden czy drugi, z błogim uśmiechem na ryju, wjebie się pod samochód.
Nikt się tutaj nie wk🤬ia o wasze paszczaki i blanty.
Tak jak nikt się nie wk🤬i, kiedy jeden czy drugi, z błogim uśmiechem na ryju, wjebie się pod samochód.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
- Jakbyście nazwali pajaca, który wrzuca co chwile filmiki przedstawiające różne butelki wódki z jej zawartością? ,
- albo pojeba, który tasuje się co wieczór przy wrzucaniu kolejnych filmików z różnymi odmianami cygar?
A i jeszcze jedno pajacu, za takie słowa "...na tym śmiesznym sadisticu" nie znajdziesz tu kolegów, ale to nie twoja wina, ze nikt nie lubi dzieci z niepełnego wytrysku.
- albo pojeba, który tasuje się co wieczór przy wrzucaniu kolejnych filmików z różnymi odmianami cygar?
A i jeszcze jedno pajacu, za takie słowa "...na tym śmiesznym sadisticu" nie znajdziesz tu kolegów, ale to nie twoja wina, ze nikt nie lubi dzieci z niepełnego wytrysku.
Lubie palić, palę i będę palił i c🤬j komuś do tego, ale jak widzę trafkę na sadystyku to mnie c🤬j spala.
Chcecie konopie oglądać to poszli won na hyperreala czy erowida. Tutaj propaGANDY nie zniese. Powiedziałem. Howgh!
Chcecie konopie oglądać to poszli won na hyperreala czy erowida. Tutaj propaGANDY nie zniese. Powiedziałem. Howgh!
K🤬a.. chwalą się dojrzałym wiekiem żeby czuć się bardziej utwierdzonym w swojej racji w robieniu problemu z tego, że ktoś lubi się inhalowac dymem z pewnej rosliny.
P🤬lą, że wóda bezpieczniejsza i zdrowsza.
Że jarasz gandzie to wleziesz pod samochód.
Jak czytam te wasze komentarze to połowe autorów bym udusil i zlozyl na stosie z tablicą KUPA DEBILI. -
Za wypowiadanie się na temat, w którym ironicznie jesteście zieloni
P🤬lą, że wóda bezpieczniejsza i zdrowsza.
Że jarasz gandzie to wleziesz pod samochód.
Jak czytam te wasze komentarze to połowe autorów bym udusil i zlozyl na stosie z tablicą KUPA DEBILI. -
Za wypowiadanie się na temat, w którym ironicznie jesteście zieloni