Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
j2m2 2012-12-16, 23:37 3
lepsze bezpieczniejsze legalniejsze i tańsze jest to, co ma 40%
Zgłoś
konriixko 2012-12-16, 23:40 20
Najmocniejsze odmiany naszej ulubionej roślinki

szukasz kolegów, pustogłowych debili ? po co się truć masochistą jesteś ? strzel sobie w łeb albo się poćwiartuj odrazu, nagraj to i powiedz jakiemuś koledze żeby umieścił na hardzie będzie fajniej:)
Zgłoś
Radysh 2012-12-16, 23:41 20
A później przyłazi taki jeden z drugim, uśmiechnięty jak małpa jebnięta w łeb. I jęczy, no wiesz pan co, no to się popsuło... frych... pan sprawdzi... No przecież pan wie!

Za ćpanie nie ma "piwa".

Wystarczająco naoglądałem się sklerotycznych fanów zielonego.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
grzybek507 2012-12-17, 0:03
Lubie paprotki.
Zgłoś
Verdourth 2012-12-17, 0:04 125
@konriixko @Radysh

Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy poj🤬i?

Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 0:05 25
wcale bym tego tutaj nie dawał gdyby nie to że na tym śmiesznym sadisticu siedzi tyle dzieci wychowanych przez mohery i j🤬ych ubeków, że sprawia mi frajde jak sie napinacie zacofańcy ;D bedzie tego wiecej
Zgłoś
Radysh 2012-12-17, 0:07
Verdourth11 napisał/a:

@konriixko @Radysh

Wy się zrzucacie czy serio jesteście tacy poj🤬i?

Masakra nie wiedziałem, że teraz hejtowanie merry jane jest modne wśród gimnazjalistów którzy nigdy nie palili

Chciałbym nie twierdzić.

Młodzi palą jakieś kurewstwa i w tym problem.

"Jeśli wiesz o co mi chodzi".

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
konriixko 2012-12-17, 0:08 6
@Verdourth11 po twoim roczniku widzę że sam dopiero co gimbaze opuściłeś, wszedłeś na nowy poziom ponadgimbazjalny i cieszysz się możliwością palenia "trawki" podczas gdy rodzice nie trują dupy, za kilka lat dorośniesz i zrozumiesz ewentualnie wiara będzie miała okazję Cię zobaczyć tu jeszcze albo przy naszym szczęściu na hardzie
Zgłoś
Echis 2012-12-17, 0:44 55
Dawaj ziomek, wrzucaj tego więcej, niech się grono alkoholików i pracowników monaru na tym portalu wk🤬ia jeszcze bardziej, a przy okazji zawsze miło jest popatrzeć sobie na duże topy.

podpis użytkownika

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
~CanesPL 2012-12-17, 1:08 1
@upup
Nikt się tutaj nie wk🤬ia o wasze paszczaki i blanty.
Tak jak nikt się nie wk🤬i, kiedy jeden czy drugi, z błogim uśmiechem na ryju, wjebie się pod samochód.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
noe82 2012-12-17, 1:30 6
- Jakbyście nazwali pajaca, który wrzuca co chwile filmiki przedstawiające różne butelki wódki z jej zawartością? ,
- albo pojeba, który tasuje się co wieczór przy wrzucaniu kolejnych filmików z różnymi odmianami cygar?

A i jeszcze jedno pajacu, za takie słowa "...na tym śmiesznym sadisticu" nie znajdziesz tu kolegów, ale to nie twoja wina, ze nikt nie lubi dzieci z niepełnego wytrysku.
Zgłoś
smyndryl 2012-12-17, 1:48 3
Lubie palić, palę i będę palił i c🤬j komuś do tego, ale jak widzę trafkę na sadystyku to mnie c🤬j spala.
Chcecie konopie oglądać to poszli won na hyperreala czy erowida. Tutaj propaGANDY nie zniese. Powiedziałem. Howgh!
Zgłoś
Bartsone92 2012-12-17, 2:17 14
K🤬a.. chwalą się dojrzałym wiekiem żeby czuć się bardziej utwierdzonym w swojej racji w robieniu problemu z tego, że ktoś lubi się inhalowac dymem z pewnej rosliny.
P🤬lą, że wóda bezpieczniejsza i zdrowsza.
Że jarasz gandzie to wleziesz pod samochód.
Jak czytam te wasze komentarze to połowe autorów bym udusil i zlozyl na stosie z tablicą KUPA DEBILI. -
Za wypowiadanie się na temat, w którym ironicznie jesteście zieloni
Zgłoś
konto1981 2012-12-17, 10:24 1
Nigdy dość propagandzi,niech nie sądzi ten co niewiele zna się...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie