Był już wywiad z Agatą Banasik. Teraz kilka innych filmików.
Polacy na Lwowie tworzą własną telewizję. Dla Polaków i po polsku.
Wojciech Cejrowski. Cyniczny jak zawsze.
Krzysztof Bosak m in o wywiadzie u Olejnik i MM Kolonko.
Świadkowie historii: Bogusława Czerna.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0d ognia,wojny,kleru katolickiego,pisowcow zachowaj nas panie.
konto usunięte
2013-12-14, 17:39
Wypie*dalaj na wiec twojej pisowskiej sekty a nie wlepiaj propagandy Kalksteina na Sadistic,już nawet tu ciulu spamujesz, a ryżego wsadź sobie w dupę razem z pedziami i księżmi pedofilami .
konto usunięte
2013-12-14, 17:53
kazdy uzytkownik który pisze lewacki komentarz, powinien zostac banowany
bialyjelen2 napisał/a:
kazdy uzytkownik który pisze lewacki komentarz, powinien zostac banowany
lewacki to jest kartofel Kalkstein , i swoją propagandę zatrzymaj dla ulubionego plebana.Albo lepiej wracaj wracaj do świń katolu, do chlewa, tam twoje miejsce chamie, bo wybatożyć ekonomowi każę i po chamskim pysku przyłożyć! Możesz także wrócić do rynsztoka, z którego wypełznąłeś pomiędzy normalnych ludzi szumowino.
konto usunięte
2013-12-14, 18:01
konto usunięte
2013-12-14, 18:10
JackCola napisał/a:
Łoś to cię zrobił, a takich ripost pewnie nauczył cię tata jak wchodził ci do wanny
Za to twoje riposty są dojrzałe i oryginalne... Łosiu.
kamuha napisał/a:
Żółć ci chyba kichę wytrawiła, a teraz po stokroć ból dupy.
Szalom przyjacielu, zajmij się lepiej swoją dupą .
gin
2013-12-14, 20:15
Obejrzałem tylko wywiad z Panem Cejrowskim. Podoba mi się jego sposób myślenia.
konto usunięte
2013-12-14, 20:53
Lubię Cejrowskiego z jednego powodu, nie boi się mówić tego co myśli jak większość ludzi.
Tylko i wyłącznie za to go szanuję.
Cejrowskiemu strasznie przeszkadza marihuana, ale papierosy czy wódka to nie ma problemu. Poza tym nie rozumie obecnej sytuacji. Marihuanę można kupić w każdym mieście, wystarczy chcieć, każdy z nas zna pewnie kogoś kto potrafiłby załatwić. Legalizacja tylko poprawi sytuację, gdyż zapewni większą kontrolę nad tym, a więc i ochronę i profilaktykę. Korwin nawet tłumaczył to dokładnie na jednym ze swoich filmów skierowanych do niego. Z resztą Bóg dał ludziom wolną wolę, po to by zarządzali jak chcą swoim życiem, byleby nie dokuczali tym innym, natomiast potem zostaną z tego rozliczeni. Lubię Cejrowskiego za to kapitalistycznie i antysocjalistyczne myślenie, ale trochę stracił w moich oczach.